1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 6 betyg
0
0
0
0
6
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Fantastisk!

  Som en ”gel” när man först får ut den och efter någon sekund formas den till en mousse som känns återfuktande och inte uttorkande som de flesta andra mousse. (värt att nämna är att alltid ta i produkterna i duschen när det fortfarande är riktigt, riktigt blött och sedan krama upp med en microfiber handduk)

  Lockarna formas direkt när du tar i moussen och den lämnar ingen krispig yta. Ett litet skal blir det dock, men bara genom att krama håret försvinner det. Älskar att den känns fuktgivande och ändå ger studsig stadga!

  Fungerar fint att blöta ner håret lite och ta i ny produkt för att fräscha upp lockarna. Doftar dessutom ljuvligt utan att bli påtagligt störande i doften.
  5 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 månader sedan

  Bästa för frizziga lockar!

  Moussen ger en härlig mjuk känsla utan att tynga. Tar även bort frizz. Super för alla lockiga hår som lätt blir frizziga.
  Doftar jätte gott!
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Hollywood lockarna för självlockiga hår

  Denna mousse är så krämig och härlig att jobba med! Luftig men ändå anti-frizz och mycket definition. Kramas i fuktigt hår och bäst resultat får du om håret självtorkar!
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 6 månader sedan

  Ett måste!!

  Den här är ett måste för dig med lockigt hår. Trots att det är en mousse så ger den ändå en mjuk känsla och hjälper mina lockar att hålla ihop. Dessutom doftar den helt AMAZING!!
  Gilla

KMS
Curlup
Wave Foam 200 ml

6 Betyg
239:-Rek. pris 249:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Förstärker naturliga vågor i håret med hållbarhet och definition. Kontrollerar frizz och skyddar mot luftfuktighet i upp till 72 timmar. Arbeta in i handdukstorkat hår, föna med diffuser eller låt lufttorka.

200ml
 • Kategori:Mousse
 • Artikelnummer:
  1168-157-0200

Köps ofta tillsammans

588:-
587:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019