Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 17 betyg
0
4
3
0
10
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Frisör på Lyko
  för 35 månader sedan

  Toppen, toppen.

  Äntligen en ännu bättre ghd-fön! Den vanliga ghd air fönen som vi har på salongen har nu kompletterats med ghd aura fönen. Ghd air gillar vi skarpt men denna ghd aura är både lättare och tystare, sammantaget så är det här bästa fönen vi har provat. Det första man lägger märke till när man använder den och stänger av den är att den stannar ungefär som en dammsugare dvs den tvärstannar inte utan går ner i varv. Med den joniska teknologin på denna fön märker man att håret blir blankare och mycket mindre frissigt. Skulle vilja rekommendera denna fön till alla mina kunder. Visst, priset är förståss högre än traditionella fönar men man får vad man betalar för som med så mycket annat. Med denna fön behöver man inte ångra sig att man ändå inte köpte en annan, och man har en ypperlig fön under överskådlig tid. //Stefan Lyko
  6 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 23 månader sedan
   Tror inte man kan säga att den är bättre på denna, jag har inte uppfattat någon skillnad på joniska teknologin. Mycket hänger också på föntekniken och vilka produkter man använder men jag kan inte med gott samvete säga att jontekniken är bättre på denna.
   1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Superbra!

  Väldigt bra om man vill ha en lyxig fön med bra drag i. Torkar verkligen håret väldigt snabbt och effektivt. Rätt tung men otroligt kraftfull! Grym när man vill styla håret under föningen!
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Air vs aura

  Hej,
  Vad är de för skillnad mellan ghds hårföner air och aura air?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 5 månader sedan
   Hej Emma :) Största skillnaden är att Aura Air har en annan luftström och är lite mer anpassad för värmestyling tillsammans med tex rundborste. Modellen Air är lite mer "allround" :)
   Gilla
 • för 25 månader sedan

  GHD AURA AIR HAIR DRYER

  Finns det diffuser som passar till GHD Aura hårfön?
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 4 månader sedan
   Hej Irina! Ja precis. Air har högre watt.
   Gilla

ghd
Aura Air Hair Dryer

17 Betyg
1439:20Rek. pris 1799:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Hårfönen ghd Aura Air Hair Dryer kommer med den helt nya Laminair-teknologin som ger en konstant luftström på mer än 65% koncentrerad luft i jämförelse med andra hårfönar. GHD Aura Air Hair Dryer har även en ny borstlös motor som är 60% tystare än traditionella hårfönar.

ghd Aura Air Hair Dryer ger dig kontroll
ghd Aura Air Hair Dryer har en unik och kontrollerad men ändå turbulent luftström. Denna teknik gör att man kan arbeta selektivt och fokuserat med en hårsektion åt gången medan resten av håret inte berörs. Tekniken hos ghd Aura Air Hair Dryer ger dig en större kontroll över stylingen än med en vanlig hårfön.

ghd Aura Air Hair Dryer med kraftfull motor
Hårfönen ghd Aura Air Hair Dryer är utrustad med en kraftig motor på hela 1400-1600 W. Det gör den mycket mer kraftfull än en vanlig traditionell hårtork. Hårfönen ghd Aura Air Hair Dryer är dessutom mycket tyst då den jämfört med andra fönar med vanliga motorer använder ghd aura som är en helt ny borstlös motor, vilket betyder att den är mindre, lättare och hela 60% tystare. GHD Aura Air Hair Dryer är ergonomiskt designad för att ge dig enkel hantering och maximal kontroll. ghd Aura Air Hair Dryer torkar håret snabbt och säkert, denna professionella hårfön använder dessutom avancerad jonisk teknologi för att låsa in fukt som gör håret mjukare, och glansigare samt ett resultat som varar längre. Denna joniska teknologi förhindrar även frissighet i håret.

ghd Aura Air Hair Dryer 38% mer glans
Hårfönen ghd Aura Air Hair Dryer har till skillnad mot andra på marknaden tack vare Laminair-teknologin en mer centrerad luftström med betydligt jämnare fart och temperatur. detta medför att du samlar håret lättare i samma riktning och gör sedan håret ultra mjukt och 38% mer glansigt. Passar både vänster och högerghd Aura Air Hair Dryer har tack vare sin speciella utformning ett handtag som passar både vänster och högerhänta. Den ergonomiska design som gör GHD Aura Air Hair Dryer bekväm att greppa samt arbeta med. Den har också en 4 meter lång flexibel strömkabel som ger dig total rörlighet när du skall arbeta. 

ghd Aura Air Hair Dryer har Cool Shot funktion
Hårfönen ghd Aura Air Hair Dryer har en Cool shot knapp för att snabbt kyla ner och fixera frisyrens form. Den är även utrustad med Cool-Wall-teknologin som säkrar att yttersidan och munstycket på fönen inte blir varmare än 44°C kontra 126°C. Denna funktion gör det möjligt att komma mycket närmare hårbotten, och därmed skapa ännu mer volym och lyft vid just hårrötterna. Samt att kunna sätta frisyren medan håret är torrt.

- Om du vill köpa en riktigt bra hårfön online så kan vi föreslå en från ghd.

GHD Aura Air.

sladd på hela fyra meter.

GHD Aura Air är designad med en luftspalt mellan luftflödet och ytterskalet, vilket gör att utsidan inte blir varm och det går enkelt hålla i den utan att riskera att bränna sig. Även munstycket är utformat enligt denna design och utluften blir därför aldrig varmare än 44 grader. Det innebär att man kan arbeta med hårfönen mycket nära hårbotten utan att det bränns.

Den kraftiga motorn varvar upp och ned vid användning, det vill säga den stannar inte abrupt. Detta påvisar vilken kraft som finns i fönen. 

GHD Aura Air Bäst-i-Test 2017 (Bästa Premiumval).

Vikt: ca. 510g
Munstycke diameter: 5,5cm

 • Kategori:Fön
 • Artikelnummer:
  1121-114-0000

Köps ofta tillsammans

1569:20
3597:60

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019