HASK

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 20 månader sedan

  HASK COCONUT OIL NOURISHING SHAMPOO 355ML

  Köpte detta schampo tillsammans med Hask Macadamia oil conditioner och blev helnöjd med resultatet efter hårtvätt. Mitt hår (ganska tjockt med blonda slingor) blev väldigt blankt och doften på framförallt balsamet är superb!
  1 gillar
  • för 18 månader sedan
   Köpte Hask coconut oil nourishing shampoo och balsam. Schampoot är mycket prisvärt och torkar inte ut håret. Dessutom är det SLS-fritt vilket jag uppskattar. Luktar också väldigt gott. Ska definitivt testa fler produkter från Hask
   Gilla

HASK
Coconut Oil
Nourishing Shampoo 355 ml

2 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
Ditt hår förtjänar en tropisk semester! HASK Monoi Kokosolja Nourishing Shampoo är ett krämigt schampo med tropisk doft innehållande monoolja, en blandning av Tahitian Gardenia-blommor och kokosnötolja som är näringsrik och fuktgivande. Perfekt för alla hårtyper.

HASK Monoi Coconut Oil är en serie hårvårdsprodukter med ingredienser från den exotiska ön Tahiti. Monoiolja innehåller en ester (fett) som gör att du kan penetrera direkt i rötterna, öka hårets hållfasthet och förhindra att den blir torr och tråkig. Oljan återställer elasticitet genom att skapa en barriärtätning som hjälper till att skydda håret mot cellulär skada från salt havsluft, uttömmande solljus och vind. Kokosolja ger en perfekt silkeslen känsla.

355ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  2258-104-0355

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter