Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Hawkins & Brimble
Water Pomade 100 g

Bli först med att betygsätta produkten
169:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Vattenpomad för män är en produkt som kan användas på både fuktigt och torrt hår för att skapa önskad stil. Innehåller närande kamelia- och kokosnötsolja, och veteprotein som hjälper till att göra håret fylligt och voluminöst.

Hawkins & Brimble Water Pomade har en diskret och maskulin doft. Tillverkad med naturliga ingredienser och fri från parabener, färgämnen, SLS / SLES, GMO, mineraloljor och gluten. Är inte testad på djur. Produkten är vegetarisk.

NYCKELINGREDIENSER
TSUBAKI OIL - Tsubakiolja / kameliaolja används för att mjukgöra och vårda håret. Oljan gör håret glansigt, hjälper till att reparera kluvna toppar, skyddar håret från yttre påverkan och från att torka ut.

COCONUT OIL - Kokosolja är återfuktande och återställer naturliga oljebalansen i hårfibrerna. Det bevarar hårets naturliga fukt från hårsäcken till topparna för att förhindra att håret blir torrt och frissigt. Kokosolja har en unik förmåga att binda hårproteinkomplexet samman och förhindra proteinförlust.

HYDROLYSED WHEAT PROTEIN - Veteprotein hjälper till att göra håret fylligt, mer voluminöst och minska hårets porositet. Veteprotein ökar hårets förmåga att ta emot och behålla fukt och hjälper håret att se friskare, glansigare ut och lättare att hantera. Skyddar mot klyvning, minskar frizz och tovor.

Användning:
Applicera en liten mängd pomade mellan fingarna, för fingrarna genom fuktigt eller torrt hår och forma till önskad stil. Innehåller närande vetepeptider.

100g
  • Kategori:Pomade
  • Artikelnummer:
    2053-117-0100

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter