Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Helena Rubinstein
Prodigy Cellglow Gift Set

Bli först med att betygsätta produkten
2795:-
Helena Rubinstein Prodigy gåvoask innehåller Prodigy Cellglow Concentrate 50ml, Prodigy Cellglow Radiant Cream 15ml, Prodigy Reversis Night 5ml och Prodigy Cellglow Eyecream 3ml.

Prodigy Cellglow-kollektionen innehåller det allra bästa av våra anti-ageing-produkter och ger en tidlös lyster.
Prodigy Cellglow Concentrate är ett koncentrerat serum som återskapar en vacker, tidlös glow. Huden får en strålande glow med vackert rosigt skimmer och en mjukare finish. Huden känns fastare, mer återfuktad, stärkt och mjuk med en behaglig och förfinad hudstruktur.
Prodigy Cellglow Radiant Cream är en dagcreme som ger huden en rosig lyster och passar perfekt för att ge matt hud en skimrande glow.
Prodigy Cellglow Radiant Cream innehåller edelweiss-extrakt som har en fantastisk effekt på hudens ålderstecken. Vid regelbunden användning blir huden återfuktad, fastare och känns mer behaglig.
Prodigy Reversis Night Cream är en komplett anti-ageing-nattcreme som verkar intensivt under natten. Cremen stärker och vårdar huden, och ger den en helt ny vitalitet. Huden återfår sin elasticitet och upplevs slätare och mer spänstig. Krämen innehåller effektivt edelweiss-extrakt. Applicera ett tunt lager varje dag som en vanlig dagcreme och en till två gånger i veckan som en mask genom att applicera ett tjockare lager som får verka längre.
Prodigy Cellglow Eyecream har fyra egenskaper: huden känns slätare, ögonkonturerna får fin lyster, svullnad under ögonen minskar och mörka ringar upplevs mindre synliga. Ögoncremen innehåller edelweiss som har en närande effekt på huden. Den har en härligt fyllig och rosa konsistens.
  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    2083-240-0000

Gåva på köpet

Köp valfria produkter från Helena Rubinstein för minst 1200 kr och få denna gåva på köpet!

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter