Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 3 betyg
0
0
0
3
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
  • Mest hjälpsamma positiva
    för 25 månader sedan

    Ger långa ögonfransar

    Jag gillar mascaran då den ger långa ögonfransar, är lättapplicerbar och inte smular, men jag hade älskat den om den samtidigt gett mer tyngd/fyllighet/lösögonfranseffekt.
    2 gillar

Helena Rubinstein
Lash Queen
Sexy Blacks Mascara Black 01

3 Betyg
360:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Mascara. Presentförpackning med mascara, ögonmakeupremover och ögon-/läppvård.Den krämiga mascaran Lash Queen Sexy Blacks ger fransarna en vackert kurvig form, vilken fungerar som en push-up-effekt eftersom den ger permanent fyllighet och öppnar upp blicken. Lash Queen Sexy Blacks är en helt unik mascara som ger fyllig volym och har en extremt bra och hållbar täckningsförmåga. Borsten har en perfekt kurvig storlek 60-90-60 och greppar tag om fransarne, för ovanligt vackra, fylliga och böjda fransar.
Ögonmakeupremovern avlägsnar omedelbart alla typer av ögonmakeup, även vattenfast. Den respekterar den känsliga huden runt ögonen samtidigt som den effektivt och milt tar bort din makeup. Med en silkesmjuk och fräsch formula som inte lämnar någon fet känsla på huden.
Powercell ögon-/läppvård skyddar hudbarriären och återfuktar huden runt ögone. Appliceras med den unika applikatorn som ger en kylande känsla. Innehåller koffein och escin som er kända för att bidra till att minska påsar och mörka ringa.

7 ml

Köps ofta tillsammans

839:-
807:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter