Hello Hair

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 4 betyg
0
0
1
1
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Bästa masken!

  Har torrt och väldigt skadat hår efter blekning och provat många inpackningar. I princip alla har bara maskerat frissigheten och i det långa loppet gjort håret torrare än innan. Jag har också haft svårt att hitta bra silikonfria produkter. Men nu har jag använt denna mask i ungefär 1,5 år tillsammans med några produkter ur Redkens Extreme-serie och det går framåt! Ett annat stort plus är att masken kan användas från hårbotten, vilket är underbart nu i denna kalla årstid då min hårbotten blir torr och kliar!

  #tävling
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  HELLO HAIR HYDRATING MASK

  Masken är jättebra och gör verkligen håret mjukt och det känns väldigt återfuktat. Det enda så var lite negativt var att den var svår att tvätta ur. För mig som använder balsammetoden så kändes håret flottig efter men om man använder schampo efter masken så är den väldigt bra.
  #tävling
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Hello hair Hydrating mask

  Om jag hade vetat hur svår-urtvättad den var hade jag kanske inte köpt den. Min tanke var att använda produkten som balsam. Men det går inte, fettet satt kvar efter tre tvättar. Säkert superbra för håret med all kokosolja och sådär men inte rikigt vad jag hade förväntat mig bara...
  1 gillar
 • för 29 månader sedan

  Aldrig varit så nöjd!!

  Hello hair har verkligen hjälpt mot mitt frissiga hår. Har i många år testat olika produkter emot frissigt hår men inget har hjälpt förutom Hello hair. Så värt vartenda krona, aldrig varit så nöjd, 10/10!
  Gilla

Hello Hair
Hydrating Mask 100 ml

4 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Hello Hair Hydrating Mask är fullpackad med 100% naturliga ingredienser. Med hjälp av Kokos, mandel och arganolja hjälper den att förebygga och stärka slitet och skadat hår.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019