HENNÉ Organics Luxury Lip Balm V2

1 Betyg
209:-
Beskrivning
Ingredienser
Upplev lyx i daglig användning med denna 100 % naturliga och återfuktande läppbalsam! Till balsam har man valt enbart de mest näringsrika ingredienserna, så läpparna får den bästa känslan.

Användning: Applicera fritt på läpparna. Passar även som återfuktning av kroppens andra torra områden, som händer, armbågar och hälar. Doftfri, innehåller inga eteriska oljor. Passar speciellt för torra läppar. Tips! Peela läpparna med HENNÉ-läppeeling före du lägger läppbalsam, då får man jämna läppar och färgen appliceras vackert

Läppbalsam kan användas så ofta som man vill. Henné Organics rekommenderar att lägga ett lager balsam före man lägger sig, så den kan sugas in under natten. I balsamet kan förekomma små korn på grund av den naturliga kristalliseringsprocessen, exempelvis vid temperaturändringar. Doftar kokos. Det är inget att oroa sig över, kornen är alldeles harmlösa och lättsmälta - dom smälter när man masserar dem mot huden eller mellan fingrarna. Kornen får man bort genom att lägga burken i hett vatten i 30 sekunder och efter det förvara den i kylen 10 minuter.

Läppbalsamet innehåller inga tillsatta dofter eller eteriska oljor, och alla dofter i balsamet kommer från ingredienser. Läppbalsamet har en mild doft och många beskriver den som en blandning av kokos och choklad.

5ml
 • Kategori:Läppar
 • Artikelnummer:
  2230-101-0001

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
 • för 12 månader sedan

  Favorit!!!

  Har använt deras läppbalsam i flera år. Så sjukt bra!! Mina läppar tackar mig 😀
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.