2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 174 betyg
6
3
12
29
124
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Hårborste.

  Mycket smidig borste som reder ut både vått och torrt hår som en dans.
  14 gillar
  • för 24 månader sedan
   Denna borste räddar många tårar på mina barn som är jätte hårömma👍
   4 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 7 månader sedan

  Så dålig.

  Har inget långt eller kraftigt hår. Men denna tovade mitt hår sååå mycket och gjorde det omöjligt att reda ut. Trots inpackning och balsamspray. Nej, usch, kan inte förstå. Tangle Teezer är HUNDRA gånger lättsammare och bättre.
  3 gillar
 • för 5 dagar sedan

  Absolut bästa borsten!

  Slår Tangle Teezer med hästlängder. Reder ut tovor utan att göra ont. Använder den på min dotter som knappt ville bli borstad förut. Nu reagerar hon knappt. Köp!!
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Bästa borsten som reder ut tovor snabbt och enkelt

  Haft likadana borstar i över 5 år och kan inte använda någonting annat. De sliter inte i håret och är perfekta både i vått och torrt hår. Andra borstar sliter sönder håret och det gör ont när man borstar men inte denna! #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Bästa borsten

  Om du vill ha en borste som inte sliter håret är den här perfekt. Använder den varje dag sedan flera år och är nu inne på min femte!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 2 månader sedan

  Fantastisk!

  Reder lätt ut håret och känns väldigt skonsam. Bra att den kan användas både i torrt och blött hår. Hejdå trassel och tovor. Fantastisk!
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Kompetent borste som gör jobbet utan gnäll

  Jag har halvlångt och VÄLDRIGT mycket hår. I grunden är det inte så trassligt men med slingor blir det ju alltid lite mer bry.

  Sist jag var och klippte mig frågade jag min frisör om råd om hårborste. Hon rekommenderade HH Simonsen Wet brush ”Det är den enda borsten för ditt hår - och den är inte ens dyr!”

  Hon hade precis rätt i allt. Går som en kniv genom varmt smör och det spelar ingen roll om håret är vått eller torrt. Och den har också ett förtjusande pris i förhållande till många andra liknande borstvarianter. #tävling
  1 gillar

HH Simonsen
Wet Brush Svart

174 Betyg
99:-Rek. pris 149:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Succéborsten passar alla hårtyper och klarar av att reda ut grova och bångstyriga hår utan smärtsamma borstdrag. Borsten kan dessutom användas på både torrt och vått hår. IntelliFlex-tekniken innebär att borsten är flexibel på den ena piggen och fast på den andra vilket gör att den utelämnar all typ av “ryck” samt slitage och du slipper ömmande hårbottnar, kluvna toppar och håravfall. Wet Brush kan användas på extensions och peruker.

Borsten finns i flera fina färger!Välj bland färgerna grön, röd, rosa, lila, turkos, silver och svart.

Köps ofta tillsammans

258:20
387:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019