2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 187 betyg
6
3
12
30
136
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 27 månader sedan

  Hårborste.

  Mycket smidig borste som reder ut både vått och torrt hår som en dans.
  14 gillar
  • för 27 månader sedan
   Denna borste räddar många tårar på mina barn som är jätte hårömma👍
   4 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 11 månader sedan

  Så dålig.

  Har inget långt eller kraftigt hår. Men denna tovade mitt hår sååå mycket och gjorde det omöjligt att reda ut. Trots inpackning och balsamspray. Nej, usch, kan inte förstå. Tangle Teezer är HUNDRA gånger lättsammare och bättre.
  3 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Bästa borsten i vått hår!

  Mitt hår är lockigt och tovar sig lätt. Med denna borsten kunde jag reda ut det i duschen hur smidigt som helst! Mjuk känsla! Rekommenderas verkligen!
  1 gillar
 • för 4 veckor sedan

  Otroligt bra!

  Älskar min nya hårborste. Jag som har ganska tjockt och tovigt hår uppskattar denna väldigt mycket. Lätt att använda både i blött och torrt hår ⭐️
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Toppen

  Väldigt effektiv och bra hårborste som fungerar lika bra i torrt hår som blött hår. Reder ut håret utan att tova ihop det som andra borstar kan göra. Rekomenderar.
  #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Fullpott! Bästa borsten jag använt

  Den här borsten gjorde mig lycklig! Jag har långt hår som lätt trasslar, jag använder Mistik naturliga hårvårdsprodukter som hjälpt mitt hår att återfå glans och välmående. Men det har alltid varit lite kämpigt att kamma igenom håret när det är vått. Tills nu! Denna hårborste är magisk, förstår inte hur den kan vara så bra! 10/10 möjliga poäng 😍❤️
  5 gillar
 • för 1 månad sedan

  Wet Brush Svart

  Min favoritborste för kamning, reder ut bra, skön och hålla i, föredrar fortfarande en fönborste i vått hår men funkar alldeles utmärkt i vått hår med. Enda nackdelen är att det sätter sig både mycket hår och textilfiber mellan piggarna så svår att hålla ren. En klar favorit.
  Gilla

HH Simonsen
Wet Brush Svart

187 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Succéborsten passar alla hårtyper och klarar av att reda ut grova och bångstyriga hår utan smärtsamma borstdrag. Borsten kan dessutom användas på både torrt och vått hår. IntelliFlex-tekniken innebär att borsten är flexibel på den ena piggen och fast på den andra vilket gör att den utelämnar all typ av “ryck” samt slitage och du slipper ömmande hårbottnar, kluvna toppar och håravfall. Wet Brush kan användas på extensions och peruker.

Borsten finns i flera fina färger!Välj bland färgerna grön, röd, rosa, lila, turkos, silver och svart.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019