Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Highlighted by Hani – Dapper Beard Kit

Bli först med att betygsätta produkten
649:-Rek. pris 817:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Inspireras av vår Highlighter, Hani Alwani. Hani har ända sedan hans dotter en dag klappade honom på kinden, pekade och sa “skägg pappa!” haft just skäggvård och skägg som intresse. Här har han valt ut sina favoritprodukter som, enligt honom själv, innehåller en grym bas för att kunna styla och vårda skägget till perfektion.

Kent Brushes: Fönborste som är en rund hårborste med en keramisk platta. Plattan absorberar värmen från den varma luften från hårtorken, vilket gör att ditt hår torkare snabbare.

39mm

Waterclouds Beard Junk Lubricant: En Skäggolja som återfuktar både skägg och skäggbotten samt effektivt motverkar klåda i skägget.

50ml

Innehåller en mix av tre olika oljor, Camellia Oil ( Kameliaolja ), Macadamian Nut Oil ( macadamianöt olja ) och även en släng av den berömda Argan oil ( Argan olja ). Mixen ger en mjukgörande och återfuktande känsla samt är berikad med Vitamin A,B,C & E.

Waterclouds Beard Junk Pomade: En skägg pomada för ett väl skulpterat skägg med en naturlig finish. Beard Pomadan ger skägget en bra följsam stadga samt lyster så ditt skägg får en väl skulpterad finish. Beard Pomade är ditt skäggs bästa kompis.

100ml

Stern Hungarian Mustaschvax: Är en tysktillverkad mustaschvax för att forma mustaschen som du vill ha den. Den ger bra stadga och gör stylingen enkel.

8ml

DGSC Beard Soap: Skäggtvål som ger skonsam rengöring av skägg och ansikte. Den rengör milt utan att torka ut huden. En handtillverkad tvål baserad på 100% naturliga ingredienser. Den innehåller aktivt kol (som ger den svarta färgen), vilket rengör porerna och har en porsammandragande effekt. Doftar friskt och manligt av sandelträ och bergamott.

135g

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 16 månader sedan

  Doft

  Hej! Vad luktar produkterna i HIGHLIGHTED BY HANI – DAPPER BEARD KIT? Det står bara vad tvålen doftar.

  Mvh, Ellinor Olsson
  gillar
  • lyko
   för 16 månader sedan
   Hej Ellinor. Tyvärr saknas uppgift om doft. Det är möjligt att du kan googla fram recensioner (med info om doft) på produkterna. Lycka till! /Maria, kundtjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018