5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 40 betyg
1
1
4
4
30
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 30 månader sedan

  Favoriten!

  Blev glatt överraskad, har jättekänslig hårbotten som ofta kliar pga torrhet, testade detta och blev SÅ nöjd! Inga onödiga tillsatser och både hårbotten och håret mår kanon!
  Var lite osäker på hur håret skulle lukta eftersom det är parfymfritt, men jag upplever att mitt hår luktar fräschare längre än med schampon med parfym. Kommer aldrig köpa annat schampo eller balsam, detta är en keeper!
  12 gillar
 • för 1 månad sedan

  Silikon och sulfat fri?

  Hej, är denna silikon och sulfat fri?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Halloj! 🌸
   Jajamen, detta är fritt från sulfater och silikoner 🥰👍
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Parfymfri eller inte?

  I beskrivningen står det att detta schampo är parfymfritt, men samtidigt står det parfym sist i innehållsförteckningen. Vad gäller? Är det parfymfritt eller inte?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Hanna! ✨
   Ja jag ser att det har blivit lite tokigt där och innehållsförteckningen har inte uppdaterats, men denna är helt fri från parfym. 👍😊
   1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Absoluta favoriten!

  Min syster tipsade mig om denna serie, både schampo och balsam. Jag har otroligt känslig hårbotten: om jag använder saker som innehåller parfym eller är gjorda på mindre bra ingredienser så börjar min hårbotten klia och klåda på en gång. Jag har testat Maria Nila innan och det funkade sisådär, klådan gick över till viss del men försvann aldrig helt.
  Men nu, efter att ha testat Hjärtligt högsensitiv HS schampo och balsam så är klådan helt borta. Dessutom blir mitt hår inte flottigt och smutsigt lika snabbt som det blev innan. När mina nuvarande flaskor tar slut så kommer jag införskaffa i de större varianterna.
  Jag rekommenderar detta schampo och balsam starkt! #tävling
  2 gillar
 • för 4 månader sedan

  Favvo!

  Superbra schampoo, håret blir rent och fräscht. Köpte det för att min hårbotten är känslig för parfym och blev glatt överraskad, det funkar huur bra som helst :) #tävling
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Ett toppen schampoo för den känsliga

  Detta är en superbra serie för den som är känslig eller den medvetna! Ganska dryg, vårdande och gör sitt jobb. Bra pris med tanke på kvalitén och har endast gröna ingredienser👍🏼 Äntligen hittat en serie för mig, #tävling
  1 gillar

Hjärtligt
Högsensitiv
Schampo 1000 ml

40 Betyg
459:-

Välj storlek

250 ml100 ml1000 ml
Beskrivning
Ingredienser
Högsensitiv serien, en allergivänlig, parfymfri högsensitiv serie för känsligt hår- och hårbotten eller till dig som undviker onödiga tillsatser. En mild rengörande formula som effektivt rengör all styling och överflödigt fett.
Innehåller inte parfym eller eteriska oljor. Berikad med Svenska blåbär och Ph-neutraliserande mjölksyra.
Resultatet blir ett äkta välmående hår helt utan onödiga tillsatser. Använd gärna tillsammans med hela HS-serien för optimalt resultat!

• Antioxidanten svenskt blåbär
• Mjölksyra som återställer pH balansen
• Panthenol
• Glycerin
• Parfymfritt

Alla Hjärtligt produkter är Grön salongscertifierade, producerade och utvecklade i Sverige för din min och miljöns skull. Produkterna är 100 % gröna och biologiskt nedbrytbara, ej djurtestade.
Fri från: färgämnen, eteriska oljor, silikoner, mineraloljor, PEG/PPG, citrus, plaster, hormonstörande ämnen, parabener, nanopartiklar eller mikroplaster.

1000ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1845-107-1000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter