3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 61 betyg
2
2
4
12
41
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Butik
  för 18 månader sedan

  Grymma!

  Rekommenderar verkligen detta kit för dig som har en besvärlig hårbotten och vill ha ett milt, snällt schampo och balsam. Upplevde att denna tog bort kli och torra partier redan efter bara en användning :)
  Enda minuset är att schampot har lite tråkig doft, så som de flesta hårbottenschampon tyvärr har. Balsamet däremot har en fräsch, fruktig doft vilket räddar det hela. Det är även väldigt utredande.
  Grymt också att de är biologiskt nedbrytbara :)))
  13 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Perfekt produkt för mig!

  Jag schamponera alltid håret två gånger och med detta schampo tycker jag att det funkar alldeles utmärkt. Känns bra att det är naturliga produkter. Sedan måste jag ha andra produkter i håret för att styla, också naturliga, annars blir håret för torrt och spretigt, så jag förväntar mig inte att hjärtligt ska göra hela jobbet.
  2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Hjärtligt

  Jag har añvänt en gång men har inte gjort någon skillnad på hår och min mjällande och kliande hår botten men blir kanske bättre efter ett tag. Jag ska i alla fall prova.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Nja...

  Jag skulle inte rekommendera detta shampoo för någon med torr hårbotten. Läste recensioner och många var lyriska över det faktum att det hjälpte mot torr hårbotten, så jag chansade. Jag var ute efter något att ersätta Maria Nilas Head & Hair som kostar skjortan.

  Efter första tvätten, inga problem. 2 veckor in, inga problem. Men ca 1 månad in så började problemen. Kliande hårbotten och sprucken hud, fruktansvärt. Hade blivit av med mina problem med hjälp av Maria Nila och nu har jag fått jobba stenhårt för att bli av med det igen.

  Utöver det - Håret känns väldigt rent men på bekostnad av någon form av volym eller stadga. Det är ett vanligt, ganska simpelt shampoo som inte gör mer än det du betalar för.
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Underbara!

  Köpte detta kit till min mamma, hon bara älskar det! Skonsamt och bra schampo och balsam som fungerar utmärkt om man vet att man får problem av ”vanliga” schampon. Rekommenderar att testa dessa! :))
  #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Hjärtligt paket

  Jättebra schampo+balsam!!Hade inte behövt köpa balsamet för håret redde ut sig enbart av tvätten med schampot!!Verkar vara väldigt drygt tog bara en klick av schampo och det räckte till hela mitt axellånga hår!!Toppenbra😊
  3 gillar

Hjärtligt
Paket

61 Betyg
199:-Rek. pris 246:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Shampo:
Hjärtligt Schampo passar alla hårtyper och speciellt de som har olika hårbottenproblem, då schampot vårdar och balanserar.

Schampot ger ett lättkammat och glänsande hår.

Vi använder så milda och naturliga tvättensider och råvaror som det är möjligt utan att göra avkall på funktionaliteten. 

Vi använder ekologisk kallpressad rapsolja från Österlen som återfuktar och gör håret mjukt och följsamt.

Håret får dessutom en otrolig glans och lyster. 

Schampot är milt parfymerat och innehåller inga färgämnen, silikoner, mineraloljor, raffinerade oljor, parabener, hormonstörande ämnen eller nanopartiklar.

Alla råvaror är biologiskt nedbrytbara Grön salongs märkt och överträffar "Krav" och "Bra Miljöval". 

Applicera Hjärtligt schampo i blött hår och arbeta upp ett rikligt lödder, skölj därefter håret noga.

Applicera sedan Hjärtligt balsam. Schampot är väldigt drygt, endast en liten mängd behövs.

250ml

Balsam:
Hjärtligt Balsam passar alla hårtyper och gör håret lätt att reda ut samtidigt som det vårdar och ger en silkeskänsla.

Vi använder så milda och naturliga råvaror som det är möjligt. Håret får dessutom en otrolig glans och lyster. 

För en extra supervård som varar länge och balanserar den mest irriterande hårbotten och hår!

Använd balsamets Duo-kur. Anpassa olja och mängd efter ditt hårs förutsättningar, be din frisör om råd eller vänd dig till oss för vägledning. 

Balsamet är milt parfymerat och innehåller inga färgämnen, silikoner, mineraloljor, raffinerade oljor, parabener, hormonstörande ämnen eller nanopartiklar.

Alla råvaror är biologiskt nedbrytbara Grön salongs märkt och överträffar "Krav" och "Bra Miljöval". 

Applicera balsamet i håret efter schamponering. Massera in balsamet i håret, låt det gärna verka någon minut. Skölj sedan noggrant med vatten. 

Vid torr eller irriterad hårbotten, tillsätt ett par droppar kallpressad olja till ca 10ml balsam massera in i hårbotten, låt verka i 5-10minuter gärna varmt. Skölj sedan ur det noggrant.

250ml

 

Köps ofta tillsammans

398:-
521:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter