1 användarbild
Holika Holika

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Av med pormaskar!

  En väldigt annorlunda produkt med olivolja och aha-syror. Porerna blir djupt rena och där av försvinner svarthuvuden med! Jag har massor av svarthuvud i näsan och runtom, såna som man kan inte klämma för de sitter så djupt i huden. Bara efter några användning har jag märkt att porerna har blivit betydligt renare, varm rekommendation mot djupa svarthuvven! #tävling
  3 gillar

Holika Holika
Pig Nose Clear Blackhead Peeling Massage Gel 30 ml

1 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Säg adjö till störande pormaskar med produkterna från Pig Nose Clear-serien! Blackhead Peeling Massage Gel är en exfolierande gel av gommage-typ, som varsamt avlägsnar döda hudceller från hudytan, den hjälper även till att "lösa upp" orenheter som satt sig djupare i huden, så att dessa sedan blir mycket lättare att ta bort utan att man riskerar att skada huden genom forcering.
I Blackhead Peeling Massage Gel har man valt att använda sig av närande och mjukgörande fruktolja från oliv, samt avokado, macadamia och sötmandel tillsammans med vårdande aloe vera för att bidra med mycket fukt och näring för en välmående, mjuk hud fri från orenheter.

Applicera på områden med pormaskar, direkt efter rengöring. Låt verka i 5-8 minuter och massera sedan över huden. Skölj av med ljummet vatten och fortsätt med din resterande hudvårdsprodukter. Använd 1-2 gånger i veckan.

30ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2375-124-0000

Gåva på köpet

Handla för 400 kr i kategorin K-beauty och få en Cremorlab Spa Et Cremor Thalasso Foam GWP 30 ml på köpet

Köps ofta tillsammans

188:-
497:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019