Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hommer Beard Oil 50ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

HOMMER’;s skäggolja är framställd utifrån en avancerad formel med naturliga ingredienser av högsta kvalitet och effektivitet. Hampaolja av jungfrukvalité, inte kemiskt processad och rik på de essentiella fettsyrorna omega 3 och omega 6, bevarar sina antioxiderande styrkor maximalt, återställer hudens mjukhet, tonar, återskapar och skyddar hår och hud.

Den antioxiderande oljan från fikonkaktus och oliv, kombinerat med arganolja, hjälper till att reparera, omstrukturera och ge näring åt ansiktets hår. Avokadoolja förstärkt med vitamin E från solrosolja främjar och återfuktar ansiktets hår och hud. Formeln är komplett med HOMMER’;s sofistikerade doft med toner av trä, bitterchoklad, vetiver och destillerade essenser. Den är fri från ftalater och polycyklisk och nitrös mysk; substanser som ofta har blivit utpekade för att orsaka allergier och irritation.Perfekt för dagligt bruk.

JA
Hampaolja, avokadoolja, arganolja, olivolja, fikonkaktusolja, väldoftande (fri från ftalater och polycyklisk och nitrös mysk).

NEJ
Parabener, propylenglykol, silikoner, mineralolja, petroleum-/paraffinvax, etanolaminer, syntetiska färgämnen, animaliska biprodukter, alkohol, djurtester, vete/nötter, PEG [polyetylenglykol].

50ml

Hommer

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018