Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hommer Beard Shampoo 250ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Den revolutionerande formeln för HOMMER’;s skäggschampo med hampaolja är baserad på naturliga ingredienser av högsta kvalitet, med fokus på de speciella egenskaperna hos ansiktets hår och hud. Hampaoljan i jungfrukvalitet, inte kemiskt processad och rik på de essentiella fettsyrorna omega 3 och omega 6, bevarar sina antioxiderande styrkor maximalt, återställer hudens mjukhet, tonar, återskapar och skyddar hår och hud.

Det kokosnöts- och stärkelsebaserade rengörande medlet producerar rikt och krämigt skum som rengör skägg och hud med yttersta skonsamhet, medan kombinationen av pantenol (provitamin B5) och aminosyror från silke tränger in utförligt i hårstråna och dess fästen för att skapa en djup konditionering.

Produkten är förstärkt med den sofistikerade originaldoften från HOMMER med toner av trä, bitterchoklad, vetiver och destillerade essenser. Den är fri från ftalater och polycyklisk och nitrös mysk; substanser som ofta har blivit utpekade för att orsaka allergier och irritation.

Dermatologiskt testad, perfekt för dagligt bruk.

JA
Hampaolja, pantenol, aminosyror från silke, Stevia Rebaudiana, neutralt PH, väldoftande (fri från ftalater och polycyklisk och nitrös mysk).

NEJ 
SLS [Sodium Lauryl Sulfate], SLES [Sodium Lauryl Ether Sulfate], parabener, propylenglykol, silikoner, mineralolja, petroleum-/paraffinvax, etanolaminer, syntetiska färgämnen, alkohol, djurtester, vete/nötter.

250ml

Hommer

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018