Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
  • för 18 månader sedan

    Trion för herrar

    Perfekt triokit för partnern eller att ge i gåva, Lätt doft i hela serien som inte tar över, lite parfymaktigt. Face moisturizern återfuktar bra och rengöringen gör det den ska! toppen grejer!
    Gilla

House 99
Twice As Smart Taming Kit

1 Betyg
499:-Rek. pris 635:-
Fri frakt, kan skickas omgående

House 99 balsam och schampo får styr på håret och gör det redo för styling. Schampo och conditioner som rengör, skyddar, vårdar och reparerar håret.

David Beckham´s Insperation: David Beckhams hårlook: långt hår som behöver kuvas lite och en dos vård.

Användning: Applicera i fuktigt hår. Massera in produkten så att det löddrar, skölj sedan. Undvik området runt ögonen. Vid kontakt skölj omedelbart med rikligt med vatten.

250ml

Greater Look Face Moisturiser, enkel, lätt och återfuktande - allt samlat i en crème och symboliserar allt House 99 står för när det gäller grooming för män. En mångfacetterad formel som fuktar och stärker huden, till och med efter rakning. Greater Look Face Moisturiser for Men glider lätt på huden och är laddad med fukt utan minsta antydan till glans.

David Beckham´s Insperation: Med inspiration från David Beckhams livsstil och hektiska dagar har vi utvecklat en fuktighetscrème för män som håller huden återfuktad och fin hela dagen. En mångfacetterad formel som fuktar och stärker huden, till och med efter rakning.

Användning: Morgon och kväll efter rengöring. Undvik området runt ögonen.

75ml

Purefectly Clean Face Wash, en ansiktstvätt som direkt svalkar ned huden. Berikad med svart kol och pepparmintsextrakt som rengör huden på djupet. Purefectly Clean Face Wash är superfräsch, svalkande effekt som gör att huden känns pigg, fräsch och redo för en ny dag.

David Beckham´s Insperation: Börja dagen med en ren hud som är redo för allt med Perfectly Clean Face Wash for Men. Inspirerad av David Beckham.

Användning: Applicera på fuktig hud för att uppnå en skummande effekt och skölj sedan av med ljummet vatten. Undvik området runt ögonen. Vid kontakt, skölj omedelbart med vatten.

125ml

Gåva på köpet

House 99
Towel GWP
Rek. pris 100:-
Vid köp av minst två produkter från House 99, får du en handduk (värde 100kr)

Köps ofta tillsammans

698:-
1823:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter