Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 5 betyg
0
1
1
2
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 2 dagar sedan

  Kombinera?

  Hej! Min hudvård som jag använder kommer ifrån Indy Beauty. Men jag använder ett serum från the ordinary (The Ordinary
  More Molecules
  Niacinamide 10% + Zinc 1%). Nu är jag sugen på att köpa denna masken! Det är inga problem att kombinera den med mitt serum va?😊 vet att vissa produkter inte ska användas ihop nämligen!

  Skulle också tacksamt ta emot andra tips på någon ansiktsmask som kan passa mig! Jag har inga problem med finnar eller liknande, har nog det som kallas ”perfekt hy”! Så vill ha en ansiktsmask som bara ger en fräsch känsla och som gärna ger gloooow😍

  //Alva💕
  Gilla
  • för 2 dagar sedan
   Tack för svar!😇 Detsamma!!💕
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Oftare än rekommenderat?

  Hej!
  Jag kör guiden ”tilltäppt och oren” sedan någon vecka. Jag upplever att denna masken och blodmasken verkligen gör gott för min hud, särskilt för orenheterna. Finns det några risker med att använda dom oftare än 2 ggr/vecka? Har inte upplevt några irritationer trots att jag precis började använda serien. Har fått några finnar vilket jag tror kan vara en slags utläkning nu i början.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Hilda 🌺 Risken är att du stressar huden med för mycket starka produkter och att effekten blir negativ istället för positiv. När det gäller syror så är det bra att låta huden återhämta sig. Därav finns de rekommendationerna där. När det gäller syror så är det bästa att inte "överdosera". Om du har fått en fin utveckling med den rutin du kör så tycker jag att du ska försätta så. Ha en fin dag 🎀
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Masque vs Solution?

  Skulle vilja veta vad skillnaden mellan Salicylic Acid 2% Solution och Masque? Hört mycket bra om Solution men eftersom den är under uppdatering antar jag att detta är anledningen till varför den är slut överallt? 😅 Skulle Masque kunna fungera lika bra som serumet mot pormaskar runt näsa och t-zonen? Eller måste man otåligt vänta tills serumet är tillbaka? 🙈 Tack!
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   Tack, då får jag testa den istället! 😊
   1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Vart tog den andra vägen?

  Hej igen, många frågor har jag hahah, men jag kan lova att jag har sett salicylic acid 2% solution här, och nu är den inte kvar när jag försökte söka på den? Antingen har jag drömt det eller så är jag väldigt förvirrad. Ifall den är slutsåld, när kommer den in i lager igen? :) kollat på andra sidor men den är slutsåld överallt😣
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hallå 😃 Du har helt rätt, vi hade den förut. Men det är en produkt som The Ordinary har tagit bort och ska göra om formulan på. Vi har inte fått någon uppgift på om eller när den kommer tillbaka. Ha det fint 🎀
   1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Oren och tilltäppt hy

  Hej!

  Jag började använda produkterna från guiden för oren och tilltäppt hud för ungefär 1 månad sedan men nu ser jag enligt guiden att rutinen har ändrats och det har tillkommit produkter. Ska jag fortsätta som jag gjort eller ändra rutin nu enligt guiden? :)
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Mimmi 🤩 Ja The Ordinary har gått ut med nya rekommendationer att man inte ska blanda från produkter ut kategorin "Direct acid" i samma rutin. Därför har dom valt att flytta Azelaic till morgonrutinen så att den inte "krockar" med Mandelic. Den produkt som lagts till är 100% Plant-Derived Squalane för att få in fukt i morgonrutinen. Ha en fin dag 💐
   Gilla

The Ordinary
Direct Acids
Salicylic Acid 2% Masque 50 ml

5 Betyg
179:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.

Salicylic Acid 2% Masque är framtagen för att främja lyster och förbättrad hudstruktur. Formulan innehåller kol och lera som rengör huden och lämnar den mjuk och fräsch.

Salicylsyrastrukturen underlättar dess lipofilitet och blandbarhet med lipiderna som ligger på ytan av huden. Det är en ingrediens som passar för att avlägsna torra, döda hudceller från hudytan på en fet och oren hud för att främja ökad lyster.

Kol och lera är välkända ingredienser som verkar djuprengörande och talgabsorberande. De strävar efter att avlägsna orenheter från ansiktet som annars stannat kvar på hudytan och täppt till porerna.

Till skillnad från Salicylic Acid 2% Solution är Salicylic Acid 2% Masque en produkt som ska tvättas av från huden. Låt ej produkten verka i mer än 10 min för att få optimal exfolierande effekt.

Användning: Använd 1-2 gånger i veckan på väl rengjord, torr hud. Använd ej på fuktig hud. Applicera jämnt över hela ansiktet med fingertopparna, undvik området kring ögonen. Låt verka i max 10 min. Tvätta av med ljummet vatten. Undvik området kring ögonen både vid applicering och avtvätt.

Patch-test rekommenderas innan användning: Applicera produkten direkt på ett litet område 3 dagar i följd för att se om du är känslig mot produkten. Om du upplever kraftfull irritation, rodnad, utslag, svullnad i ögon och hals, blåsor, svårigheter att andas, tvätta av, avsluta användningen och rådgör med en läkare.

Förvara utom räckhåll för barn. (Varning för solskador: Denna produkt innehåller en beta hydroxysyra (BHA) som kan öka hudens känslighet för sol och solskador. Använd solskydd, använd skyddande klädsel och begränsa solexponering under användandet av denna produkt och en vecka efteråt.)

50 ml

Köps ofta tillsammans

268:-
357:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter