2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.9

Baserat på 17 betyg
0
0
0
1
16
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Den här är en fantastisk lösning

  Jag kunde inte vänta att få den här futuristiska uppfinningen för ansiktsbehandling. Min mjuka hud kan vara väldigt känslig periodvis och få företag kan hjälpa med deras produkter. Som ett stort fan av Sci-Fi älskar jag länken mellan min glödande hud efter ansiktsbehandlingen med den här enheten och dess form och design. Ansiktsbehandling har blivit mycket roligt för mig och jag ser alltid fram emot den.
  6 gillar
 • för 1 månad sedan

  Effective?

  Why is mini cheaper than the normal size? Is it less effective maybe? Anyone here who has tried both?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hi Maria. They work in different ways. The mini lacks the cryo-technology. Cryotherapy is exclusively developed for the flagship model UFO and the cold helps to minimize the visibility of pores and reduces swelling. You no longer need to store your skin care in the fridge, with a simple push of a button, the UFO cools down your skin directly to refresh and give life to the skin. 😊👍
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Lyxigt

  Jag har precis prövat ufo mini och jag är helt såld. Känns väldigt lyxigt att kunna göra en ansiktsbehandling hemma.
  Huden känns återfuktad, mjuk och slät.
  Priset är lite saftigt men tycker ändå att den är värd det då det känns riktigt lyxigt att kunna göra detta själv istället för att gå till en salong.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Ansiktsbehandling hemma

  Wow! Den här maskinen ger en härlig ansiktsbehandling på bara 90 sekunder. Huden får en ny lyster och blir väldigt återfuktad. Finns olika masker att välja mellan så man får en till varje tillfälle.
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  UFO

  Hej! Kommer ni ta in Foreo UFO förutom mini versionen? Tack på förhand!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Lyxig behandling hemma!

  Mycket bra komplement till Foreo Luna 2 (och mini 2) som jag även har. Huden känns såå len och återfuktad efter att man använt dessa produkter!

  Enda nackdelen är att behandlingen är klar redan efter 90 sek, hade önskat den var lite längre då den verkligen ger vardagslyx!
  Gilla

Foreo
UFO
mini Pearl Pink

17 Betyg
1795:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

UFO mini smartmaskbehandling

TA FRAM LYSTERN I DIN HY
UFO mini erbjuder en ansiktsbehandling som är smidig, enkel och utformad för att ge dig ett smartare maskalternativ – oavsett om du är hemma eller på resande fot. Produkten använder LED-ljusterapi och värmeterapi som tillsammans med T-Sonic-pulseringarna och UFO minis innovativa teknologi gör att maskernas essenser kan nå djupare in under hudens yttersta lager. Resultatet blir en strålande hy full av lyster – på bara 90 sekunder.

HYPER-INFUSION
Värme öppnar upp porerna, vilket hjälper hudvårdsprodukterna att absorberas och förbättrar ingrediensernas förmåga att tränga in i huden. T-Sonic-pulseringar hjälper ljuset att nå djupare in i porerna och ger en avslappnande ansiktsmassage samtidigt som den gör att hudvårdsprodukterna bättre absorberas.

FRAMTIDENS HUDVÅRD
Olikt traditionella sheetmasker erbjuder UFO mini överlägsna hudvårdsresultat på bara 90 sekunder. Kombinationen av värme och T-Sonic-pulseringar tillsammans med rött, blått och grönt LED-ljus i förprogrammerade rutiner, ger dig möjligheten att få en avslappnande, effektiv och spaliknande behandling i bekvämligheten av ditt hem.

EN HELT NY INNOVATION INOM ANSIKTSMASKER
UFO mini når enkelt alla delar av ditt ansikte och aktiverar de essentiella ingredienserna i vår exklusiva koreanska maskformula. De UFO-aktiverade maskerna är gjorda av mjuk mikrofiber och innehåller växt- och fruktextrakt, koncentrerade botaniska oljor och naturligt fruktvatten. Varje mask paras tillsammans med en förprogrammerad behandlingsrutin via FOREO-appen, för att boosta dess effekter och ge en strålande hy full av lyster.
 • De 90 sekunder långa behandlingarna arbetar tillsammans med de speciellt utvecklade UFO-aktiverade maskerna
 • UFO mini använder Hyper-Infusion-teknologi som kombinerar värme för att öppna upp porerna och T-Sonic-pulseringar för att hjälpa maskingredienserna tränga in till hudens innersta lager
 • Varje behandling inkorporerar en varsamt utvald kombination av temperatur och pulseringsintensitet för att ge maximal effekt och en avslappnande ansiktsmassage
 • UFO mini använder en serie av LED-ljusterapibehandlingar för att kunna ge tre photofacials, vilket omfattar anti-aging (rött LED-ljus), lyster (grönt LED-ljus) och anti-akne (blått LED-ljus).
 • Rött LED-ljus minskar synligheten av åldrande och stimulerar kollagenproduktionen för en mer ungdomlig hy
 • Grönt LED-ljus ger lyster till glåmig hy och jämnar ut hudtonen för en lysterboost
 • Blått LED-ljus dödar bakterier som orsakar akne och stimulerar blodcirkulationen för en fräschare hy
 • UFO mini paras tillsammans med FOREO-appen för att få ut det mesta av enheten och för att kontrollera T-Sonic-pulseringarnas intensitet, ljusstyrkan och värmen
 • Gjord av medicinskt silikon
 • USB-uppladdningsbar och 100% vattentät
 • Två års garanti
1. Ladda ned FOREO-appen och följ instruktionerna för att para ihop den med din UFO mini. Väl inne i appen scannar du streckkoden på baksidan av masken, rätt program ställs då in och synkas med din UFO mini.

2. Avlägsna den transparenta ringen från apparaten och ta ur din valda UFO-mask från förpackningen. Fäst masken på UFO mini genom att "klicka" tillbaka ringen på plats, med FOREO-loggan uppåt.

3. Njut! För din UFO mini varsamt över rengjord, torr hy och massera in formulan genom cirkulära rörelser tills dess att apparaten automatiskt stängs av och indikerar slutet på din behandling.

4. En sista touch. Använd fingrarna för att varsamt klappa in resterande serum i huden, tills allt är helt absorberat. Följ upp med din återfuktande favoritkräm.

Gåva på köpet

Lyko
Super GWP
Rek. pris 1419:-
Handla professionell hudvård för 1000 kr - få gåva värd 1419 kr på köpet!

Köps ofta tillsammans

1994:-
2045:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019