1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 75 betyg
4
7
8
12
44
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 34 månader sedan

  Prisvärd och räcker länge

  Tidigare använde jag ofta lotion-liknande rengöring, men när jag hittade Maria Åkerbergs foaming wash blev jag så glad! Känns mycket skonsammare mot hyn och vilket även min hy bekräftar. Passar perfekt för mig och räcker länge!
  9 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 29 månader sedan

  Uttorkande

  Produkten kräver mycket vatten (både för att löddra upp och för att skölja ur) troligtvis därför jag upplever den uttorkande. Inte så ”gentle” alltså...
  4 gillar
  • för 20 månader sedan
   Jag upplever tvärtom att det inte kräver mycket vatten alls, dock får man arbeta ganska mycket med den i händerna för att jobba upp löddret.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Håller inte!

  Jag är ledsen Maria Åkerberg, men din produkt Foaming wash gentle håller inte. Den ger mig inte alls det jag vill ha och förväntar mig av en produkt som rekommenderas till känslig hud.
  Min hud är en känslig blandhud. Jag köpte en liten prov eller reseflaska, just för att testa. Doften finns där men är väl ingen ahaupplevelse direkt. Enligt konstens alla regler blötte jag huden före, skummade upp löddret innan osv. Men jag fick bara en sträv hud när tvätten var färdig. Huden småsvider lite sedan, för att sen få en stramande känsla. Nej, den här är dessvärre inget jag kommer att köpa igen. Det finns mycket bättre produkter för känslig hud. Dermalogica har exempelvis enligt mig, världens bästa produkt. Ultra calming cleanser.
  Det som är positivt är ju att Foaming wash gentle görs i småtuber, så att man enkelt kan känna efter.
  #tävling
  2 gillar
  • för 1 månad sedan
   Ja visst är det toppen. Bra även om man ska ut och resa. Jag tycker att fler företag borde satsa på minisar, jag tror att de skulle vinna på det i längden.
   2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Bästa ansiktstvätten

  Superbra produkt! Absolut värd pengarna då den är dryg i formulan, köpte den för 9månader sen och jag har fortfarande 1/4 kvar i produkten trots användning varje dag!!
  Väldigt bra för min känsliga hy!
  2 gillar
 • för 3 månader sedan

  Fräsch & lätt ansiktstvätt

  Tycker denna helt klart är en av de bättre ansiktstvättarna jag provat. Fräsch känsla och doft. Den verkar hålla länge också, då det endast behövs ytterst lite för att tvätta rent ansiktet. #tävling
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Min favorit!!!

  Maria Åkerbergs produkter håller länge och är därför prisvärda. Foaming wash gentle är perfekt för mig med känslig blandhy. Den svider inte som många andra produkter gör och den luktar inte för starkt. Rekommenderar verkligen denna!!
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Favoriten

  Använt Maria Åkerberg i 8 år och har aldrig blivit missnöjd. Jag använder denna i min hudvårdsrutin efter Olive Cleansing, det funkar väldigt bra att få bort smink och smuts med dem tillsammans!
  Den är otroligt vänlig mot huden, jag har känslig och torr hy och min hud mår väldigt bra av den här produkten. Den löddrar inte så mycket men är trots det en stark vinnare! Vid oljig hy hade jag rekommenderat Foaming Wash Clearing som blev en lyckad julklapp till min bästa vän.
  Gilla

Maria Åkerberg
Foaming Wash Gentle 250 ml

75 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

30 ml250 ml125 ml
Beskrivning
Ingredienser
Foaming Wash Gentle är en löddrande rengöringsgel för känslig hud. Foaming Wash Gentle är baserad på rengörande ingredienser av majs och kokos samt eteriska oljor som Apelsin, Lavendel, Neroli och Olibanum.

Användning: Foaming Wash Gentle skummas upp med lite vatten före användning eller appliceras direkt på fuktig hud. Skölj sedan av med ljummet vatten. Avsluta med Freshener.

Självkonserverande system.

250ml

Köps ofta tillsammans

548:-
747:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter