Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

1

Baserat på 1 betyg
1
0
0
0
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
  • för 36 månader sedan

    Besviken

    Efter 2 månader av daglig användning så har det inte blivit någon skillnad. Varken volym eller längd.
    Väldigt besviken och kan inte rekommendera denna.
    1 gillar

Talika
Fransnäring

1 Betyg
229:-

Upplev fransar som är längre och tjockare.

Originalet och berömda Talika ögonfranskräm för tillväxt av ögonfransar! Använd på natten som den totala hälsobehandling av dina ögonfransar. Det är inte en drog och har ingen bieffekt. Denna kräm är ursprungligen formulerad som en enkel antibakteriell kräm gjord med naturliga ingredienser. Det är inte en drog och dess enda biverkning är dess förmåga att hjälpa till att växa ögonfransarna. 

Denna fantastiska biverkan upptäcktes av en ren slump av Ms Danielle Roches, en läkare under andra världskriget.År 1948 introducerade Ms Danielle Roches denna quasi " magiska " grädde på den kosmetiska världen , hävdar synlig tillväxt och förtjockning av ögonfransarna under namnet Talika. Den Talika krämen blev hemligheten hos filmstjärnor, fotomodeller och andra glamorösa kvinnor. 

Ingredienser: proteiner, Ricinolja ( Ricinus communis ), 5 Växter : äpple , trollhassel , hästkastanj , hypericum , nässlor.

Som en nattbehandling:Grundligt rengör dina fransar med Talika ögonmakeup remover innan du ansöker. Applicera på dina ögonfransar, börja vid basen av ögonfransarna för att säkerställa att produkten tränger till rötterna. En mycket liten droppe av produkten kommer att vara tillräcklig (1-2 knappnålsstorlek för varje öga).

 

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020