5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 95 betyg
20
7
7
15
46
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Svinnöjd

  Har fått drömfransar och så måbga tror att jag har fransförlängning!
  Använder aldrig lösfransar när jag ska ut längre 😍
  / Michaela
  17 gillar
  • för 1 månad sedan
   Nästan 8 veckor för nedersta resultatet. Så himla värt tålamodet!
   2 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 30 månader sedan

  Matolja är bättre

  När jag köpte denna produkt, så kunde jag inte se något tydligt resultat ärligt talat. Jag har alltid använt mig utav olika oljor på fransar och ögonbryn vilket jag tycker är både mer naturligt, och enda "Produkten" som kunnat visa tydligt resultat och väldigt snabbt för att tillägga. Jag tycker denna produkt sved kring ögonen också.

  Tycker man hellre kan använda sig utav matolja, kokosolja och kallpressad ricinolja som exempel. Och Xlash som nedan, innehåller ju någon olja.
  4 gillar
 • för 3 dagar sedan

  hur länge?

  Hur länge ska produkten sitta kvar på ögonfransarna och brynen?
  t.ex tvätta bort det efter en timme eller sova med det?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 dagar sedan
   Hejsan! Det går bra att använda produkten över natten 😊
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Trogen användare!

  Jag köpte min första flaska i september och det är först nu i mitten på februari den börjar ta slut, trots flitig användning.
  I början när huden var ovan så kliade det de första dygnen, men härdar man ut under 3-7 dagar så försvinner det oftast. Det gjorde det iallafall för mig. Och det är så värt det i slutändan om man tittar på min bifogade bild! Från korta, raka och glesa fransar till betydligt längre fransar och med bara ett lager mascara!
  Har just klickat hem min andra Xlash PRO och den har verkligen inte gjort mig besviken!
  Den här kommer jag att fortsätta använda som en del utav min rutin!
  4 gillar
  • för 1 vecka sedan
   Oj oj , vilket resultat 👏🙏
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Fruktansvärd allergireaktion!

  Redan från första användning har ögonen kliat, men eftersom det står att det bör avta så fortsatte jag att använda serumet. I går var dag 3 jag använde serumet och mina ögon kliade hela natten efter applicering. Samma sak i natt och i morse vaknade jag med rödsprängda ögon som kliar något helt förfärligt, samtidigt som min näsa inte slutar att rinna. Riktigt trist!
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Denise. Fy vad tråkigt att höra om din reaktion. Det låter helt klart som att du bör avbryta behandlingen. Jag rekommenderar att du registrerar en reklamation så att vi får möjlighet att upprätta ett ärende gällande "oönskad effekt" och ta detta vidare till leverantören. Gå till Mina Sidor / Orderhistorik och klicka på aktuell order. Klicka på Reklamera och fyll i antal på produkten det gäller samt skriv en kommentar om vad som är fel. Tveka inte att höra av dig till kundtjänst om du har några frågor eller om du behöver hjälp.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Xl lash

  Fantastiskbprodukt har använt den 6 veckor och fransarna har blivit så täta och långa. Använder även till ögonbrynen och de har blivit "tätare" jag kan varmt rekommendera denna produkt.
  3 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Fråga

  Är det exakt samma innehåll som i den vanliga xlash bara att det är 6ml istället för 3?
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Ellen!😊

   Det är helt korrekt, det är exakt samma innehåll men dubbel storlek.👌😊
   1 gillar

Xlash
PRO Ögonfransnäring 6 ml

95 Betyg
599:-Rek. pris 699:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkare.

Bruksanvisning:
Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta med anpassad ansiktsrengöring innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker.

Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga. Vissa kan uppleva att det svider eller kliar i början när de använder Xlash. Om problemet inte avtar bör du avsluta din behandling med Xlash eller rådgöra med läkare. Rådgör med läkare innan användning om du är gravid. 

6 ml

Köps ofta tillsammans

668:-
837:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020