HynE

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

HynE
Skin-Tech RAW 20mg 20 ml

Bli först med att betygsätta produkten
690:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Ett extremt fuktgivande sterilt veganskt ansikts och läpp serum med ren hyaluronsyra. En 7 dagars fuktboost för ansikte, läppar och runt ögon. Hyaluronsyra är ingen syra utan en sockermolekyl som binder upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten vilket gör att serumet tillför extremt mycket fukt.

Att tillsätta hyaluronsyra och fukt till huden gör att det bromsar hudens åldrande. Därav har serumet en föryngrande effekt på huden. Det är en klinisk professionellt framtagen produkt. Produkten innehåller lågmolekylär hyaluronsyra vilket gör att den lättare penetrerar ner i huden. Den innehåller hyaluronsyra samt vatten och salter.

Passar: Serumet passar alla hudtyper, även känslig hy samt hy med rosacea. Vill du tillsätta mycket fukt så är det den perfekta fuktåterställaren. Hyaluronsyran har en läkande verkan och passar även hy med ärrbildning, acne och går även att ha på små sår / torrsprickor på huden.

Serumet är veganskt är ej testat på djur. Det är ett serum som går på djupet, lågmolekylär hyaluronsyra, vilket även gör att huden blir väldigt smidig och elastisk. Serumet passar både för kvinnor och män.

Användning: Produkten används på kvällen på rengjord hy och får verka under natten. Tryck ut en del av serumet på spatel och fördela och applicera med lätta fingertoppar i ansikte och runt ögon. Produkten går bra att kombinera med HynEs ansiktskräm med hyaluronsyra. Produkten håller i 30 dagar från öppningsdatum och kan ligga svalt efter öppning.

20mg
  • Kategori:Läppar
  • Artikelnummer:
    2270-101-0020

Rekommenderade produkter

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter