Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vision Spray Tan

10 Betyg
159:-Rek. pris 199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Vision Spray Tan
En enkel snabbtorkande self-tanning spray som ger en jämn och snabb fuskbränna. Ofärgad och enkel att applicera för ett hållbart resultat som samtidigt vårdar huden och ersätter farlig UV-strålning.

Sprayen är opigmenterad vilket gör att den inte färgar av sig på kläder eller lakan och du får också en solbränna som passar dig då den jobbar med din egen hud och dina egna pigment.

De flesta brun utan sol sprayer har en hållbarhet på 12 månader från förpackningadagen. Vision Spray Tan har en påse i flaskan där allt pulver finns. Pulvret och vätskan blandas först när du använder produkten. Detta gör att hållbarheten är dubbelt så lång - 24 månader.

200ml

Vision Haircare

Köps ofta tillsammans

Vision Spray Tan
Maria Nila Structure Repair Shampoo 350ml
Pris för allt
368:-

Köps ofta tillsammans

Vision Spray Tan
Maria Nila Structure Repair Conditioner 300ml
Maria Nila Palett Structure Repair Duo
Pris för allt
727:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva

  Väldigt bra

  Denna brun utan sol är väldigt bra och färgen ser väldigt fin och naturlig ut. Den är väldigt lättapplicerad. Det som är bra med denna är att den jobbar med huden och pigmentet, vilket gör att fuskbrännan ser väldigt naturlig ut och snyggt! Dessutom är det inte så svårt att få ett jämnt resultat som det är med andra brun utan sol produkter. Det som är inte så bra med den är att man känner sig en aning kladdig efter man applicerat den men den är absolut värt det enligt mig!

  Fadja4
  för 10 månader sedan
 • Mest hjälpsamma negativa

  Inte bra

  Färgade av sig .

  Emmalarsson1991
  för 1 månad sedan
 • Okej

  Resultatet när dvärgen kommer fram är ganska prickigt tycker jag, annars är det en fin färg och den luktar inte illa som bus kan göra. Jag fick heller inte med den lilla påsen som skulle va till men det gör nog inget eftersom den räcker till 3-4 spryningar!

  Nathalie1292
  för 10 månader sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017

Just nu! 20% rabatt på alla doftljus! Använd koden: 20ljus