3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.9

Baserat på 9 betyg
0
0
0
1
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Kundtjänst på Lyko
  för 25 månader sedan

  Riktigt bra roll on!

  Egentligen gillar jag creme-deodoranter bäst, men denna är fantastisk. Torkar snabbt och är pålitlig. Håller dig torr under armarna hela dagen. Är du på jakt efter en ny deo så är denna verkligen värd att testa. #torrheladagen #deodorant #rollon #vichy
  7 gillar
  • för 25 månader sedan
   🙌
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  !

  Funkar super och luktar underbart!
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  God lukt hela dagen

  Äntligen en deodorant som står sig hela dagen. Fräsch lukt och len känsla.
  #tävling
  Gilla
 • för 12 månader sedan

  Bästa roll on hittills

  Har provat allt från dyra designer deosticks till billiga produkter från hyllan i matbutiken och även diverse ”erkänt bra” antipersiranter genom åren och denna slår allt. Jag svettas inga floder men har till och från fått en lite sur doft efter en halv arbetsdag på grund av vad jag brukar kalla ”koncentrationssvett” som uppstår under i mitt fall intensivt kontorsarbete. Med Vichy har jag inte märkt av detta och är inne på 2a deon. Har även provat motsvarande för män men som inte fungerar lika bra.

  Man behöver inte dra på överdrivet mycket och Deon absorberas snabbt. Neutral doft som inte stör. Inte märkt att man blir kladdig om man skulle bli svettiga. Till priset är den oslagbar. Rekommenderas till alla män som vill bli luktfria!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 22 månader sedan

  Gör hålan mjuk å skön!

  När tiden kom för att köpa ny deodorant bestämde jag mig att satsa på kvalité. Valet föll på den MINTGRÖNA Vichy-deon pga godast doft. Inte pga den härliga texten "Kraftig transpiration". Orden ”Kraftig Transpiration” måhända vara sanna, men jag vill ju HELST inte bli påmind av dem när jag väl köper min deo. På engelska står det ”Transparation Intense” vilket bara låter lite härligt, som att den är ”intensivt skyddande” på nåt sätt. Inte för den som SVETTAS EXTREMT MYCKET UR HÅLAN!

  Bah!

  Nåväl.

  Vichy Antiperspirant Deodorant 48h Roll-On – Kraftig transpiration innehåller finfördelat aluminiumsalt, som har en effektiv och svettkontrollerande effekt. Nu ska vi återigen minnas att vi INTE ska vara rädda för aluminium pga de partiklarna är ALLDELES för stora för att ta sig in i kroppen via huden.

  Deon innehåller också, som alla produkter från Vichy, det unika källvatten som verkar lugnande och stärkande på huden. Alla Vichys produkter är dermatologiskt testade. Detta innebär att produkterna är noggrant testade under kontroll av dermatologer (hudläkare).

  Hittills så ÄLSKAR jag denna deo. Den var skitdyr jämfört med en Rexona, men väl värt det då jag inte stinker svett efter en kvart. Dessutom känns hålorna mjuka och sköna.

  + 1

  6 gillar

VICHY
Deodorant
antiperspirant deodorant roll-on 48h 50 ml

9 Betyg
99:-Rek. pris 105:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Det är viktigt att du har en deodorant du trivs bra med, du använder den dagligen och litar på den i pressade situationer där du svettas mycket. Vichy erbjuder ett sortiment av effektiva och skonsamma deodoranter för alla hudtyper, även de mest känsliga och de skyddar dig hela dagen mot svett och lukt, under alla slags förhållande.
Vichy vill att du ska uppleva en fräsch och svettfri känsla hela dagen. Därför förhindrar inte bara deodoranterna svettlukt som uppstår av bakterietillväxt, utan verkar även antiperspirerande (svettmotverkande).

50 ml
 • Kategori:Roll-on
 • Artikelnummer:
  2240-116-0050

Köps ofta tillsammans

218:-
257:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter