Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Forever White Teeth Whitening Pen

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Forever White Teeth Whitening Pen
Tandblekningspenna med 30 behandlingar. Denna unika tandblekningspenna är enkel att använda och smidig att ta med vart du än går. Den innehåller en effektiv blekgel med Natrium Bicarbonate som penslas direkt på tänderna. Tack vare den speciella penselborsten kommer man åt överallt och tänderna blir vita snabbt och säkert. Utmärkt att använda såväl på dagen som på kvällen och kan även användas för att bleka under tiden man sover.

Användning:
Pensla på ett tunt lager blekgel på de tänder du vill bleka. Låt därefter blekgelen torka i 60 sekunder. Blekningen börjar direkt när gelén penslats på tänderna. Blekgelen trycks enkelt fram i penselborsten genom att vrida på pennans botten.

Man bleker tänderna tills man är nöjd med resultatet, normalt efter 5-14 dagar. Vi rekommenderar att du använder den 1-2 gånger per dag, förslagsvis morgon och kväll. Vid en vanlig behandling - låt gelen sitta i 15-20 min. Går också att använda över natten.


Perfekt att använda precis innan man ska sova så att tänderna bleks under natten. och dina tänder kommer alltid vara vitare än de var före blekningen.

  • Artikelnummer:
    1390-100-0000

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017