Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rio Blue Light Teeth Whitening

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Rio Blue Light Teeth Whitening
Direkt från tandläkarstolen, erbjuder Rio Beuty dig "Blue-light" teknologin- en tandblekning som du bekvämt kan göra i ditt eget hem!

Den speciellt framtagna vita gelen tillsammans med blue-light teknologin tar snabbt bort den fula ytan på tänderna som orsakats av bl.a. te, kaffe, rödvin och missfärgning p.g.a. rökning och åldrande. Det är dock viktigt att du bibehåller god munhygien med regelbundna besök hos tandläkaren. Dessa produkter är inte ett alternativ till tandläkarbesök.

Tandläkare har använt denna teknologin i åratal och det är bevisat att blue-light teknologin är säkert. Så länge man följer instruktionerna så är blekning av tänderna hemma också säkert. Produkten bör inte användas av barn under 14 år.
Lägg den vita gelen på munskenan och placera den i munnen, mot dina tänder. Sätt på enheten- den stänger av sig efter 10 minuter. När du har gjort behandlingen färdig, ta bort skenan från din mun. För max effekt kan du upprepa behndlingen upp till 3 gånger. Du får med BlueLight Teeth Whitening - Rio Blue-light enhet, 2 st munskenor, 3 gele-tuber, 2 st lithium-batterier samt en instruktionsguide.

Betyg & kommentarer

Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017