Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 21 betyg
3
2
2
5
9
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 17 månader sedan

  Naturlig look o bra doft

  Jättebra lotion för ljud hy. Ger ett naturligt och jämt resultat och det bästa är doften som jämfört med andra brun utan solprodukter är väldigt mild.
  #tävling
  5 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Wow! Fräsch doft bra färg.

  Ska jag vara ärlig trodde jag inte på produkten -men w o w!!!
  Jag är superkänslig i hyn för starka dofter och preparat. Denna känns oerhörd snäll, skön och luktar så otroligt fräscht och gott.
  Effekten var jag också orolig för men den blev otroligt bra. Blev snabbt färg (efter 2 applicering på samma dag) blev det jättefint! Jämt och bra resultat också!! Ska aldrig vara utan denna mer 🖤
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  Perfekt för att se fräsch ut

  Jag är kille och prövade denna bus. Det är lätt att få till jämt och ger dig en fräsch hy. Ett tips är att vänta ca 4 dagar innan du applicerar igen så ser man inte att det är bus du använder. Applicerar du förtidigt så syns det att du använder bus. Jag vill inte bli brun utan bara se fräsch ut så denna produkt är perfekt för mig. Använder den alla månader förutom juni, juli och augusti.
  2 gillar
 • för 19 månader sedan

  Bra BUS

  Bra BUS som ger gradvis ökad färg. Gör vad den säger att den ska göra, anpassar sig efter pigmentet, luktar fräscht citrongräs(en svag doft av bus kan jag känna ibland, men jag är väldigt känslig mot den doften). Litet minus för att den är lite rinnig i konsistensen.
  2 gillar
 • för 23 månader sedan

  Fräsch!

  Perfekt för den som bara vill ha en uppfräschning på vintertrött hud! Luktar fantastiskt gott och väldigt lätt att smörja in.
  Gilla
 • för 25 månader sedan

  Lagom för en fräsch look

  Perfekt för att få den där härliga "varit ute hela dagen" looken fastän man bara legat i sängen en hel dag.
  1 gillar

Maria Åkerberg
Tan in a bottle 100 ml

21 Betyg
199:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Det här är Brun utan sol - light.

Tan In A Bottle är en brun utan sol-produkt för ansikte och kropp. Den ger dig gradvist en naturlig och jämn solbrun ton. Observera att du ser fräsch ut, men inte brun. Maximal färg uppnås efter 3-4 dagars användning. Vilken brun nyans man får varierar från olika personer beroende på vilket pigment man har i huden.

Det verksamma ämnet är Dihydroxiacetone (DHA), vilket är ett fruktsocker. DHA är ett väl beprövat ämne och har använts i brun-utan-sol produkter sedan 1950-talet. Ämnet är en sockerart som reagerar med luftens syre och proteiner i hudens ytligaste skikt (jämför med när du tar ett bett av ett äpple, låter det ligga och det får en brun nyans). Färgen går alltså inte ner i huden som en vanlig solbränna utan ligger på ytan.

Användning: Om du inte brukar peela huden regelbundet kan det vara bra att du peelar först en gång och sedan väntar någon dag och peelar igen innan du applicerar Tan in a Bottle.

Torra områden absorberar mer. För att undvika mörka fläckar på armbågar och knän, som brukar vara lite mer utsatta, kan du smörja med Body Lotion innan du applicerar Tan In A Bottle för att få en jämnare färg.

Undvik hårfäste och ögonbryn. Tänk "inga kanter" när du applicerar. Sudda ut gränserna.

Glöm inte att tvätta händerna efter applicering!

Det dröjer upp till åtta timmar innan full effekt uppnås. Färgen nöts bort, smörj därför in dig på nytt var tredje till femte dag för att bibehålla solbrännan.

Akta kläderna! Ta på dig när produkten torkat in.

Färgen blir naturlig och du behöver applicera flera dagar i rad för att få en brun ton.

Tan in a Bottle är en färskvara. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 6 månader.

Självkonserverande system.

100ml

Köps ofta tillsammans

548:-
727:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019