4 användarbilder
Humble Brush

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 17 betyg
2
0
1
1
13
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Frisör på Lyko
  för 16 månader sedan

  Bambu tandborste miljövänlig och vegansk.

  Riktigt bra att ha med på resa, gillar den, kanske något hård jämfört med min el-tandborste hemma men utmärkt att ha liggande i nessesären när man ska iväg och råkar man glömma den någonstans så är inte det hela världen. 5 stjärnor helt klart.
  19 gillar
 • för 4 månader sedan

  Köp ej.

  De må vara både veganska och miljövänliga, men jävlar vilken låg kvalitet de håller! Borstade 2 gånger sen började den släppa strån. Riktigt oskön form på hela handtaget samt borsten med.
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  There is no planet B - Go Humble!

  Jag har gjort ett aktivt val att bli så miljövänlig & miljömedveten som möjligt, om jag ska vara helt ärlig trodde jag att det inte fanns något annat alternativ än tandborstar i plast, tills jag hittade The Humble Co som tillverkar tandborstar i bambu och är veganska, cruelty free (ej djurtestade) och fria från BPA.
  Jag som dessutom har en perceptionsstörning har verkligen hittat den absolut bästa tandborsten för mig, jag har sedan jag fick mina första tänder ansett att tandborstning är tortyr. För mig känns det som att tandkräm fräter sönder min mun samtidigt som tandborsten sliter sönder tandköttet oavsett hur löst jag borstar. Sedan jag börjat använda dessa produkter är inte tandborstning ett mardrömsscenario längre, dessa borstar är otroligt mjuka och tandkrämen från samma märke är skonsam.
  4 gillar
 • för 9 månader sedan

  Miljövänlig och borstar bra

  Mycket bra tandborste. Jag tycker personligen att den varken är för hård eller mjuk. Den borstar bra och känns trevlig i handen. Dessutom snäll mot miljön.
  1 gillar
 • för 14 månader sedan

  fin

  Jättefint utseende men lite hård för mig
  2 gillar
 • för 18 månader sedan

  Älskar att den är miljövänlig + perfekt med Warpaint

  5 stjärnor för att den är miljövänlig och vegansk men för mig personligen upplever jag den för hård - är dock van vid mjuka borstar så det är ju en smaksak. Ser att nån annan upplever den som mjuk så det beror ju helt på vad en vill ha.

  Dock är den perfekt till tandblekningen Warpaint - dels för att den finns i svart färg eftersom vita tandborstar ser smutsiga ut annars men också för att den ger en extra peelingeffekt när den har lite hårdare strån.
  11 gillar

Humble Brush
Bambu Tandborste Vuxen Gul

17 Betyg
34:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Bambu tandborste för vuxna med mjuka borststrån, helt fria från BPA! För varje såld doneras motsvarigheten av en tandborste. 

Alla våra produkter innehåller strån som är helt fria från BPA. Stråna är gjorda utav nylon, ett material som inte är nedbrytbart men som enkelt kan komposteras. Vi använder nylon därför att det inte finns något annat plant-baserat alternativ som skulle tillåta Dig att använda tandborsten i 2-4 månader.

Vår vision är att hela vår produkt ska vara ekologisk, även förpackningen. Tandborsten packas därför in i ett komposterbart transparent material skapat från växter. Den yttre förpackningen är gjord utav 100% återvunnet material.

Köps ofta tillsammans

100:75
95:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019