4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 153 betyg
5
8
6
32
102
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  HURRAW

  Det första läppbalsamet jag köpte från Hurraw var kaffesmak och jag ÄLSKAR den. Tänk dig en riktigt bra gjord, ekologisk smakfull och god kopp kaffe, helt underbar. Jag blev sedan besatt av att testa fler smaker och har nu även Vanilj, Night treatment, Choklad, Mandel, Cocos och Root beer. Som favorit nr 2 hamnar Mandel (Almond) den luktar precis som mandelkakor. Root beer var den sista jag köpte och den luktar som Jenka tuggummi.
  Alla balsam är så mjuka och återfuktande, och de har fått mig att vilja ta hand om mina läppar bättre. Jag älskar att de är gjorda av ekologiska ingredienser. Sist men inte minst - hur kul är det inte att kunna pröva på så många roliga smaker?! #tävling
  21 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  Hudterapeut på Lyko
  för 8 månader sedan

  Njaaa

  Jag gillade inte doften på denna. Men i övrigt var den skön.
  2 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Kan ej jämföras!

  Har varit obsessed med Hurraw seaste åren, speciellt kaffesmaken. Alla beskriver den som en god kopp kaffe, men nej sis, delicatoboll. Den luktar delicatoboll. Om det är något som tbh känns fräscht är det att lukta delicatoboll om läpparna.
  On a separate note, så är den välsigt fuktgivande och dryg.
  Högsta poäng möjliga!
  1 gillar
 • Uttorkande

  Man får lägga på mycket för att det ska bli någon färg. Försvinner snabbt från läpparna och lämnar en torr känsla,
  Doftar dock gott och lagom mycket.
  #tävling
  Gilla
 • Hurraw lip balm lime och chai spice

  Chai spice luktar jätte gott men lime luktar lite som dom där läppbalsamen man köpte när man var liten som luktar sprite, coca cola, fanta osv.
  Gilla
 • Bäst

  Jag köper detta läppbalsam om och om igen. Har förbrukat säkert 5-6 st av olika sorter. Alla är lika återfuktande och väldoftande. Jag kommer fortsätta köpa detta då det är det enda som fungerar förr torra läppar. Stort plus att den inte innehåller mineralolja som annars bara lägger sig som en hinna på läpparna och ger en falsk känsla av att de är återfuktade.
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Lemon

  Vet inte om det smakade så mycket citron.
  Men en bra mjukgörare är det
  Gilla

HURRAW!
Lip Balm Coconut

153 Betyg
49:-Rek. pris 59:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
I dessa läppbalsam blandas rik, kallpressad ekologisk sesamolja med växter, frukter och rötter. Hurraw! smälter i krämig, organisk kokosolja, rikt organiskt kakaosmör och mjukgörande kallpressad ekologisk ricinolja. En trio av smaker från rena eteriska oljor och alla naturliga smakextrakt för att skapa ett unikt, långvarigt, mycket närande läppbalsam.
 • Kallpressad/Ekologisk
 • Färska råvaror
 • Ekologiskt odlade ingredienser
Smak/Doft: Coconut

Friska, krämiga, kokosnötter .. det finns inget bättre. De rika, färska kokosoljorna i detta balsam berikar den fantastiska smaken. Den naturliga ekologiska kokossmaken är den sannaste Hurraw! har hittat och fortsätter att sätta detta balsam på toppen på listan som storsäljare. Inte alltför strandig, bara kokos-perfektion!

Vänligen notera om du har allergier: även om det inte finns några nötoljor i dessa produkter så görs de med samma utrustning som andra produkter med mandelolja. Kokosnötolja ses vara en fröolja.

4ml
 • Kategori:Läppar
 • Artikelnummer:
  1489-100-0003

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019