6 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 171 betyg
6
8
8
33
116
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  HURRAW

  Det första läppbalsamet jag köpte från Hurraw var kaffesmak och jag ÄLSKAR den. Tänk dig en riktigt bra gjord, ekologisk smakfull och god kopp kaffe, helt underbar. Jag blev sedan besatt av att testa fler smaker och har nu även Vanilj, Night treatment, Choklad, Mandel, Cocos och Root beer. Som favorit nr 2 hamnar Mandel (Almond) den luktar precis som mandelkakor. Root beer var den sista jag köpte och den luktar som Jenka tuggummi.
  Alla balsam är så mjuka och återfuktande, och de har fått mig att vilja ta hand om mina läppar bättre. Jag älskar att de är gjorda av ekologiska ingredienser. Sist men inte minst - hur kul är det inte att kunna pröva på så många roliga smaker?! #tävling
  22 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  Hudterapeut på Lyko
  för 12 månader sedan

  Njaaa

  Jag gillade inte doften på denna. Men i övrigt var den skön.
  2 gillar
 • Ett måste för kaffeälskare

  Luktar verkligen precis som en kopp kaffe☕😍 enda nackdelen är väl att det inte smakar som kaffe...
  5 gillar
 • Holy grail

  Min favorit som jag alltid återkommer till, har på detta (i olika smaker dock) varje natt sedan flera år tillbaka. Jag är en torris men har aldrig torra läppar längre (utöver vid enstaka extrem-kall dag). Älskar detta.
  #tävling
  1 gillar
 • Underbar doft och känsla

  Lip Balm Coconut - Helt underbar! Räcker länge, luktar gott, smakar gott (kan ju inte låta bli) och känns otroligt skön på läpparna. En vinnare jag köper gång på gång och min favorit bland alla Hurraw jag testat. Fukten sitter kvar länge på läpparna. Dock behövs det smörjas flera gånger per dag. Men kan bero på att jag gärna slickar av den :D
  4 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Doften!

  Älskar hurraw och det här doftar verkligen konstgjord banan, vilket för mig är svinbra! :)
  5 gillar
 • Ett måste!

  Världens bästa läppbalm, använder det hela tiden! Black cherry är nog favvon då den ger lite grann färg också. Raspberry, vanilla, almond är de andra jag provat och även de är super! :)
  2 gillar

HURRAW!
Lip Balm Vata

171 Betyg
59:-Rek. pris 69:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Med smak av mandel, kardemumma och en doft av rosor.

I dessa läppbalsam blandas rik, kallpressad ekologisk sesamolja med växter, frukter och rötter. Hurraw! smälter i krämig, organisk kokosolja, rikt organiskt kakaosmör och mjukgörande kallpressad ekologisk ricinolja. En trio av smaker från rena eteriska oljor och alla naturliga smakextrakt för att skapa ett unikt, långvarigt, mycket närande läppbalsam.
 • Kallpressad/Ekologisk
 • Färska råvaror
 • Ekologiskt odlade ingredienser

Smak/Doft: Vata

En kombination av ashwanganda-rot. Den lugnande mandeldoften kompletteras med noter av kryddig kardemumma och avslutar med en härlig kvardröjande doft av ros. Jordnära.

The Vata dosha:
Torr, snabb, kylig, ljus, subtil.

Element:
Luft (vind) och eter (rymd).

Kommandon:
Intuition, kreativitet, fantasi, spontanitet.

Känslor:
ångest, oro, tvivel, rädsla.

Pacificerade av:
Sött, jordnära, värme

* Ayurveda är den traditionella medicinen i Indien. Enligt Ayurveda finns det tre Doshas: Vata (vind), Pitta (eld och vatten) och Kapha (vatten och jord). Dessa elementära krafter manifesteras i ens sinne och kroppsegenskaper. En unik kombination av dessa tre ayurvediska principer (doshas) finns närvarande i alla.

Vänligen notera om du har allergier: även om det inte finns några nötoljor i dessa produkter så görs de med samma utrustning som andra produkter med mandelolja. Kokosnötolja ses vara en fröolja.

4ml

 • Kategori:Läppar
 • Artikelnummer:
  1489-100-0018

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020