1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 18 månader sedan

  Lyster och solkysst färg!

  Är man ute efter ett alternativ till brun utan sol, lyster och ett solkysst ansikte är denna produkten helt rätt! När jag först köpte denna produkt trodde jag det endast var för att få ett "glow" och lyster i ansiktet, men insåg efter 2-3 användningar att den gör mer än att ge lyster, jag fick även en fin färg i ansiktet. Jag applicerar den alltid efter rengjort ansiktet och innan återfuktande kräm och det märks en sån skillnad. Från att innan haft blek och trött hy, känner jag att jag fick färg i ansiktet och såg ut som jag varit en helg på solsemester. Det ger alltså ett naturligt solkysst utseende! Rekommenderar starkt, på bilden ser man skillnaden på min hand och ansikte (har endast concealer och ingen foundation på)

  #LykoInflutester
  2 gillar
 • för 13 månader sedan

  ?

  När kommer ni få den igen?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 13 månader sedan
   Hej Sylvia
   Nej tyvärr har produkten utgått ur vårt sortiment och kommer inte längre att finnas till försäljning.
   Gilla

Hylamide
Booster Glow 30 ml

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
Booster serum. DHA-fritt alternativ till brun-utan-sol. Med ketosocker, aktiverad glutathione, melaninpeptider och lystergivande peptider.
Snabbverkande booster skapar omedelbar och strålande lyster, medan ett snabbverkande ketosocker ger en gyllene lyster redan efter ett par dagar.

Teknologi:
-Melaninpeptider - En ny peptidteknologi som ger naturlig lyster och strålande hudton.
-Ketosocker från hallon - DHA-fritt alternativ till brun-utan-sol. Ett renat ketosocker reagerar med aminosyror i huden och skapar en gyllene ton i huden inom loppet av några dagar utan den karaktäristiska DHA-doften.
-Oxiderad glutathione - Den oxiderade hexapeptiden L-glutathione med extremt hög stabilitet som jämnar ut utseendet av pigmenteringar.
-Lystergivande peptidkomplex - Nästa generations peptidkomplex med en helt nytt sätt att få glöd och lyster.
-Hudbindande glykoprotein - Avancerad teknologi optimerar effekten av de aktiva ingredienserna för en ökad effekt.

Appliceras två gånger dagligen som kompletterande hudvård för att ge strålande hud och en gyllene lyster. Kan användas som en del av din hudvårdsrutin före applicering av fuktighetscreme och/eller makeup. Appliceras efter Hylamide SubQ Anti-Age och SubQ Eyes. Denna produkt innehåller ett hallonbaserat alternativ till brun-utan-sol ingrediensen DHA. Tvätta händerna noga efter applicering och var noga med att applicera produkten jämnt över ansiktet.

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2362-106-0030

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter