1 användarbild
Ida Warg

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 9 betyg
2
1
0
3
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Fin gyllene färg

  Luktar gott vid applicering, inte den vanliga bus doften. Vid applicerande av moussen blir man direkt väldigt brun. Bäst resultat har jag fått genom att sova med moussen. På morgonen luktar den i princip ingenting och färgar inte heller av sig på lakanen (när jag sov med t-shirt). Man kan välja då att duscha av den vilket ger en fin gyllene färg, eller behålla den på för en riktigt brun färg.
  Gilla
 • Dröm

  Älskar färgen och doften är som en dröm! Färgen håller bra och ger en sån fin nyans! <3
  1 gillar
 • Tyvärr inget att rekommendera

  Även fast det står att det är ”extra dark” så blev det inte mycket till resultat. Blev bara lite orange & torkade extremt segt, jag var fortfarande lite kladdig på vissa partier efter en hel natt. Testat många olika BUS och detta var tyvärr den sämsta jag testat..
  Gilla
 • Fel beskrivning

  Lyko ni har skrivit fel. Den här är ju inte parfymfri. Står på flaskan på bilden "tropical scented". Tror inte heller att den är ofärgad.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Me✨ Jag kan ej se att den står som parfymfri utan på den står det: " färgad mousse med tropisk doft som ger" och i innehållsförteckningen står det: Parfum (Fragrance) så det stämmer att denna doftar men innehåller en mycket parfym.
   Gilla
 • Riktigt dålig tyvärr

  Fläckigt, färgen försvann efter andra duschen.
  Gilla

Ida Warg
Instant Self Tanning Mousse Extra Dark

9 Betyg
179:-
Beskrivning
Ingredienser
Instant Self-Tanning Mousse Extra Dark är en färgad mousse med tropisk doft som ger dig en solkysst hud på direkten. En lättanvänd, snabbverkande brun utan sol-mousse med 100% vegansk formula.

Moussen är krämig, lättanvänd och perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett snabbt synligt resultat. Innehåller DHA som fortsätter utvecklas under 12 timmar. 100% vegansk. Cruelty free.

150 ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter