Ida Warg

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 5 betyg
1
1
1
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 veckor sedan

  SNYGG OCH BRUN PÅ NOLLTID

  Jag är mycket för att sola solarium och spenderar en hel del pengar på det och har inte alls varit särkilt förtjust i att BUSa, men alltså denna!!!! Fick en skitsnygg och fräsch bränna direkt och den är sååå prisvärd??? Har provat tansprayen i samma märke ett par gånger och där såg man inte några resultat efter flera timmar så tänkte testa denna mousse när jag dels skulle tro att den vore enklare att applicera när man ”ser vad man har att jobba med” och när man också ser resultat direkt! Och woooow wow wow! Den luktar väldigt fräscht i början men får ändå den där typiska brun utan sol lukten efter ett tag vilket var lite minus. Har inte riktigt fått in rätta knycken än men man märkte att man behövde smörja in den väldigt snabbt i huden annars blev det fort fläckigt. Men annars blev det en riktigt snygg och naturlig brun färg! 🙌🏼
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Sådär... hoppas detta hjälper dig!

  Min tanke om denna bus...
  Min rutin:
  Två dagar innan jag lägger på bus så skrubbar jag hela kroppen för att avlägsna döda hudceller. Enligt denna bus så rekommenderar dom att inte skrubba sig för tätt inpå när man ska busa sig eftersom att den då inte fäster lika bra.

  Sedan smörjer jag in torra partier, för mig är det fötter armbågarna och knän.

  Sedan applicerar jag busen...

  Jag väntade 3 timmar och sedan duschade jag av den, enligt förpackningen så ska färgen fortsätta bli brun under 12 timmar!

  Resultatet:
  • Det som var positivt var att den luktade gott i början... men efter att man duschat av den så Kom den typiska brun utan som doften ändå...

  • den klibbade väldigt mycket efter att man tagit på den så det var ganska osmidigt får jag lov och säga

  • jag tycker heller inte att jag blivit så värst brun? Det syns bara pytte lite.... och jag applicerade väldigt mycket produkt på alla kroppsdelar.

  • det positiva är väl att man kan skymta att det är en väldigt fin färg som blir naturlig MEN som sagt jag tycker inte att man blir brun.

  Skulle jag köpa den igen eller rekommendera den till nån annan?

  Jag får nog prov att ha på den i 12 timmar innan jag duschar och se om jag blir brunare av det... mer produkt ska jag inte behöva ta nästa gång för då tar ju flaskan slut jätte fort... så beroende på nästa resultat så kanske jag köper den igen men inte jätte troligt.

  Och ja jag skulle kunna rekommendera den till nån annan om du är väldigt väldigt ljus i dun hudton från början för då ser du nog mer resultat.

  Hoppas detta hjälpte någon.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Blev fläckig

  Jag brukar alltid få en jämn färg när jag busar men med denna instant self-tanning blev jag jätte fläckig. Man "ser" ju den bruna färgen väldigt vagt när man arbetar in det på kroppen och blev super fläckig ändå...
  "En doft av sommar" skulle väl va en doft av sommar med BUS. Luktar som andra märken.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Underbar!

  Ja helt underbar och jobba med. Den färgar fort med så man ser resultat direkt. Luktar inte konstigt som vissa gör. Sen att den är vegansk är ju det bästa! #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar

Ida Warg
Instant Self-Tanning Mousse Medium Dark 150 ml

5 Betyg
179:-
Beskrivning
Ingredienser
En färgad mousse med doft av sommar som ger dig en solkysst hud på direkten. Moussen är lättanvänd och perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett snabbt synligt resultat.
Passar alla hudtoner.
Återfuktar i 48 timmar.
100 % vegansk!

BRUKSANVISNING Återfukta torra partier såsom armbågar och knän innan användning. Skaka flaskan försiktigt. Pumpa ut önskad mängd produkt i appliceringshandske. Notera att produkten kan fläcka händerna om den används utan skydd.
Applicera moussen i ett jämnt, tunt lager över huden. Färgen fortsätter att utvecklas under 12 timmar.
Undvik att blöta huden inom 3 timmar efter behandlingen.

OBS! Exfoliera ej huden inom ett dygn före behandling. Använd enligt föreskrivelser. Undvik åtsittande plagg av satin, nylon och silke samt att sitta i ljusa och ömtåliga möbler innan du tagit din första dusch/bad efter behandlingen.
Förvaras mörkt och svalt, max 21°C!

VARNING: Brandfarlig aerosol. Tryckbehållare. Kan sprängas vid uppvärmning. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Spraya inte över öppen låga eller andra antändningskällor. Får inte punkteras eller brännas, gäller även tömd behållare. Skyddas från solljus. Får inte utsättas för temperaturer över 50° C. Undvik att spraya mot ögonen och mot irriterad hud. Undvik inandning. Använd endast som föreskrivet. Förvaras oåtkomligt för barn.

150ml

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.