Ida Warg

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 23 betyg
4
1
7
4
7
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  SNYGG OCH BRUN PÅ NOLLTID

  Jag är mycket för att sola solarium och spenderar en hel del pengar på det och har inte alls varit särkilt förtjust i att BUSa, men alltså denna!!!! Fick en skitsnygg och fräsch bränna direkt och den är sååå prisvärd??? Har provat tansprayen i samma märke ett par gånger och där såg man inte några resultat efter flera timmar så tänkte testa denna mousse när jag dels skulle tro att den vore enklare att applicera när man ”ser vad man har att jobba med” och när man också ser resultat direkt! Och woooow wow wow! Den luktar väldigt fräscht i början men får ändå den där typiska brun utan sol lukten efter ett tag vilket var lite minus. Har inte riktigt fått in rätta knycken än men man märkte att man behövde smörja in den väldigt snabbt i huden annars blev det fort fläckigt. Men annars blev det en riktigt snygg och naturlig brun färg! 🙌🏼
  4 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 dagar sedan

  Fastnar inte i porerna

  Väldigt krämig mousse som är lätt att applicera och få jämn med handske. Den doftar lite blommigt vid applicering men får ändå den klassiska BUS-doften dag 1 efter att jag duschar bort den från huden.
  Färgen är mild och väldigt naturlig, gillar du rejäl färg är denna lite mesig. Plus för att den inte lägger sig i porerna efter några dagar dom många andra BUS gör på mig. Dock kommer jag gå tillbaka till min favorit ; Cocoa Brown 🤗
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Väldigt fin brun färg

  Provade den här första gången idag och jäklar, vilken färg!
  Är väldigt ljus i hyn annars och jag märker verkligen skillnaden. Har ju dock bara haft på den i 1 timme än så länge men inga fläckar vad jag kan se och det blir en väldigt fin och jämn färg på mig.
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Finaste färgen!

  Man får så otroligt fin färg av denna BUS! Går också oroligt snabbt att få färgen. Jättesmidig att applicera och det blir inga ”kanter”. Dock tycker jag den luktar lite kräfta ibland vilket gör att den inte får fullpott
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Luktar rengöringsmedel

  Ger en bra färg i början, blir ojämn efter ett tag men det funkar ändå. Luktar STARKT som billigt rengöringsmedel!
  Får utslag av den och då är jag ändå inte så känslig.
  Köper inte igen pga lukten.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Isabelle

  Måste man skölja av den här busen?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Isabelle!
   ja den ska sköljas av, dock ska du vänta minst 3 timmar innan du är i kontakt med vatten.
   Gilla

Ida Warg
Instant Self-Tanning Mousse Medium Dark 150 ml

23 Betyg
179:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Application Mitt
54:-Ord. pris 59:-
Beskrivning
Ingredienser
En färgad mousse med doft av sommar som ger dig en solkysst hud på direkten. Moussen är lättanvänd och perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett snabbt synligt resultat.
Passar alla hudtoner.
Återfuktar i 48 timmar.
100 % vegansk!

BRUKSANVISNING Återfukta torra partier såsom armbågar och knän innan användning. Skaka flaskan försiktigt. Pumpa ut önskad mängd produkt i appliceringshandske. Notera att produkten kan fläcka händerna om den används utan skydd.
Applicera moussen i ett jämnt, tunt lager över huden. Färgen fortsätter att utvecklas under 12 timmar.
Undvik att blöta huden inom 3 timmar efter behandlingen.

OBS! Exfoliera ej huden inom ett dygn före behandling. Använd enligt föreskrivelser. Undvik åtsittande plagg av satin, nylon och silke samt att sitta i ljusa och ömtåliga möbler innan du tagit din första dusch/bad efter behandlingen.
Förvaras mörkt och svalt, max 21°C!

VARNING: Brandfarlig aerosol. Tryckbehållare. Kan sprängas vid uppvärmning. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Spraya inte över öppen låga eller andra antändningskällor. Får inte punkteras eller brännas, gäller även tömd behållare. Skyddas från solljus. Får inte utsättas för temperaturer över 50° C. Undvik att spraya mot ögonen och mot irriterad hud. Undvik inandning. Använd endast som föreskrivet. Förvaras oåtkomligt för barn.

150ml

Köps ofta tillsammans

248:-
537:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019