Ida Warg

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 44 betyg
12
4
6
5
17
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Helt fantastisk!

  Den Absolut bästa BUSen jag någonsin använt!

  Först blev jag ganska förvånad över att den inte hade någon color guard, vilket gjorde mig lite smått orolig (såg att några andra också hade klagat på det). Det var dock inget problem, man får bara vara lite smart.

  Vågade inte (på grund av att en inte kunde se var en applicerat) använda så mycket och blev lite besviken på att det inte blev så mörkt men under dagen blev jag sakta men säkert brunare och brunare. Färgen blev helt fantastisk!! Jämn på hela kroppen och jag har tidigare tyckt att det inte är så roligt att vara blek ena dagen och andra dagen komma till jobbet mörkbrun så att den successivt ökade i färgen var fantastiskt.

  Har nu använt den ett antal gånger och har kommit fram till en rutin för att få den perfekta fejk-brännan:
  Först applicerar jag på hela ena benet sedan drar jag med handsken över hela benet och "blandar" ihop det jag applicerat, när jag gör såhär behöver jag inte vara lika noggrann heller vilket gör att det riktigt snabbt. Fortsätter så på andra benet och jobbar mig upp på kroppen, undviker att gnugga in mycket på de torrare partierna.
  Sedan sover jag i det, behöver inte ens duscha av det och känner mig som en grekisk gud hela dagen.

  +luktar ytterst lite, vegansk(!), enkel att få jämn, färgar inte av sig på lakanen, lätt att bygga upp och välja hur mörk den ska bli, dryg=räcker länge.

  - De säger att den ska vara doftfri men den luktar lite lite bus efter ett tag men är definitivt mycket mindre än någon annan jag provat.
  9 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 12 månader sedan

  BRA: Ingen doft DÅLIGT: Svårapplicerad, fläckigt resultat, svag färg

  Hej! Jag hade väldigt höga förhoppningar på denna produkt, men tyvärr blev jag väldigt besviken.

  När jag använde den för första gången blev jag imponerad över doften, den luktar absolut ingenting! Så det är superbra! Men resten håller tyvärr inte samma mått.

  En av de första sakerna som gjorde mig besviken var att produkten inte har någon guide färg, d.v.s så var den helt vit och blev sedan genomskinlig på kroppen. Detta gjorde det helt omöjligt att veta vart man kommit åt och hur mycket produkt som hamnat på kroppens olika delar. Detta ledde till en väldigt ojämn applicering med stora ytor som blev mycket blekare än andra, vilket är ett problem jag sällan har med andra brun utan sol produkter.

  Det andra som gjorde att denna produkt inte kommer få mer än en stjärna av mig är att den gav nästan ingen färg. Efter första omgången så syntes ingen skillnad. Detta kan såklart bero på min applicering, t.ex att jag tog för lite. Men detta kunde jag ju inte se eftersom produkten var genomskinlig. Så för mig krävdes det minst två lager för att få ett resultat.

  Jag hoppas inte detta kan hjälpa andra när det ska välja en brun utan sol, men även ge tips som Ida Warg Beauty skulle kunna använda sig av i framtiden om de tillverkar fler produkter.
  6 gillar
 • för 2 dagar sedan

  Fint resultat men fick utslag

  Svag färg men gå på med lager 2 typ 3 dagar efter första applicering.

  Fick tyvärr massa utslag på hals, arm och lår så tveksamt att jag kommer testa den igen
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Wow!

  Första gången jag testar bus, följde instruktionerna och använde en handske. Resultatet blev en fin, naturlig bränna utan fläckar och ränder, förutom fötterna som blev något fläckiga men det är okej. Däremot håller jag inte med om att den är luktfri, luktar tvärtom ganska mycket kan jag tycka. Men denna får 5 av 5 möjliga! Kommer köpa igen :) till ansiktet hade jag ansikts-busen från Ida Warg, också den toppen!
  Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Nja

  Lätt att få jämn och luktar inte.
  Färgar inte heller av på kläder.
  Nackdelen är att den gör mig röd/orange och inte brun. De mousser som jag blivit brun av har sett lite gröna ut i färgen.
  Synd! Det är ju många som gillar den.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Bästa jag provat!

  Helt jämnt resultat och väldigt naturlig färg. Älskar!
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Magisk!

  Tvekade att använda den eftersom den inte har color-guard, för har tidigare använt cocoa brown, men herregud säger jag bara. Aldrig haft en naturligare och jämnare bränna! Love it. Besatt.
  1 gillar

Ida Warg
Self-Tanning Mousse 150 ml

44 Betyg
179:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Application Mitt
39:25Rek. pris 59:-
Beskrivning
Ingredienser
Ger ett vackert solkysst resultat på bara 3 timmar med hjälp av naturligt socker (DHA). Moussen är lättanvänd och perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett naturligt resultat. Parfymfri och avger heller inte den typiska "brun utan sol"-doften.

Passar alla hudtoner. Återfuktar i 48 timmar. 100 % vegansk!

Pumpa ut önskad mängd i handsken eller direkt i handflatan. Applicera moussen i ett jämnt,tunt lager över huden. Tvätta händerna efteråt.

150ml

Köps ofta tillsammans

278:-
512:25

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019