2 användarbilder
Ida Warg

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 75 betyg
23
9
8
9
26
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  Helt fantastisk!

  Den Absolut bästa BUSen jag någonsin använt!

  Först blev jag ganska förvånad över att den inte hade någon color guard, vilket gjorde mig lite smått orolig (såg att några andra också hade klagat på det). Det var dock inget problem, man får bara vara lite smart.

  Vågade inte (på grund av att en inte kunde se var en applicerat) använda så mycket och blev lite besviken på att det inte blev så mörkt men under dagen blev jag sakta men säkert brunare och brunare. Färgen blev helt fantastisk!! Jämn på hela kroppen och jag har tidigare tyckt att det inte är så roligt att vara blek ena dagen och andra dagen komma till jobbet mörkbrun så att den successivt ökade i färgen var fantastiskt.

  Har nu använt den ett antal gånger och har kommit fram till en rutin för att få den perfekta fejk-brännan:
  Först applicerar jag på hela ena benet sedan drar jag med handsken över hela benet och "blandar" ihop det jag applicerat, när jag gör såhär behöver jag inte vara lika noggrann heller vilket gör att det riktigt snabbt. Fortsätter så på andra benet och jobbar mig upp på kroppen, undviker att gnugga in mycket på de torrare partierna.
  Sedan sover jag i det, behöver inte ens duscha av det och känner mig som en grekisk gud hela dagen.

  +luktar ytterst lite, vegansk(!), enkel att få jämn, färgar inte av sig på lakanen, lätt att bygga upp och välja hur mörk den ska bli, dryg=räcker länge.

  - De säger att den ska vara doftfri men den luktar lite lite bus efter ett tag men är definitivt mycket mindre än någon annan jag provat.
  13 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 21 månader sedan

  BRA: Ingen doft DÅLIGT: Svårapplicerad, fläckigt resultat, svag färg

  Hej! Jag hade väldigt höga förhoppningar på denna produkt, men tyvärr blev jag väldigt besviken.

  När jag använde den för första gången blev jag imponerad över doften, den luktar absolut ingenting! Så det är superbra! Men resten håller tyvärr inte samma mått.

  En av de första sakerna som gjorde mig besviken var att produkten inte har någon guide färg, d.v.s så var den helt vit och blev sedan genomskinlig på kroppen. Detta gjorde det helt omöjligt att veta vart man kommit åt och hur mycket produkt som hamnat på kroppens olika delar. Detta ledde till en väldigt ojämn applicering med stora ytor som blev mycket blekare än andra, vilket är ett problem jag sällan har med andra brun utan sol produkter.

  Det andra som gjorde att denna produkt inte kommer få mer än en stjärna av mig är att den gav nästan ingen färg. Efter första omgången så syntes ingen skillnad. Detta kan såklart bero på min applicering, t.ex att jag tog för lite. Men detta kunde jag ju inte se eftersom produkten var genomskinlig. Så för mig krävdes det minst två lager för att få ett resultat.

  Jag hoppas inte detta kan hjälpa andra när det ska välja en brun utan sol, men även ge tips som Ida Warg Beauty skulle kunna använda sig av i framtiden om de tillverkar fler produkter.
  6 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Ingen färg alls!!

  Har nu smörjt in bus två ggr och inte en tillstymmelse till färg! Plus att den inte luktar lika illa som andra bus produkter men va gör de om den inte fyller sin funktion, mycket besviken!!!
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Så nöjd!

  Tre timmar mellan bilderna! Använde moussen till hela kroppen & ansiktet. Jag fick det jämnt & snyggt på en applicering. En svag doft men den kan jag leva med
  7 gillar
  • för 2 veckor sedan
   Jätte fräscht 🙏😍
   1 gillar
 • för 4 veckor sedan

  Positivt: fin färg, mild doft. Negativt: extrema utslag

  Jag älskar verkligen hur denna blir på min kropp. Men jag ligger sömnlös inatt pågrund av att det kliar och svider så jag blir TOKIG. Har kliat så mycket att det blöder på mina ben. Min hud har svullnat på flera ställen och är helt illröd. Min hals är uppsvullen. Är så besviken då jag älskar hur den ser ut men jag kan inte använda den längre pågrund av min reaktion. Har aldrig varit med om något liknande och är absolut inte känslig mot hudprodukter. Är i chock över hur detta kunde hända.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 veckor sedan
   Hej Emelie 💐 Väldigt tråkigt att höra detta. Lägg gärna in en reklamation på oss angående detta så att vi får chansen att kolla närmare på detta 👍 Ha en bra dag 😊
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Väldigt enkel att applicera

  Blir jämn "bränna"
  Tips: Kolla på Ida Wargs egna video om hur hon applicerar och ger tips ;)
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  BUS-enkelt att få till bränna

  Den här produkten är enkel att använda, den ger ett jämnt och snyggt resultat, den kladdar inte, den ser naturlig ut… ja, listan kan göras lång! Och prismässigt ligger denna produkt ändå ganska lågt, i jämförelse med många andra produkter i denna kategori. Stort plus är att den inte har något stark eller jobbig doft och den färgen håller länge! 🌟 #tävling
  3 gillar

Ida Warg
Self-Tanning Mousse 150 ml

75 Betyg
159:-Rek. pris 179:-
Beskrivning
Ingredienser
Ger ett vackert solkysst resultat på bara 3 timmar med hjälp av naturligt socker (DHA). Moussen är lättanvänd och perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett naturligt resultat. Parfymfri och avger heller inte den typiska "brun utan sol"-doften.

Passar alla hudtoner. Återfuktar i 48 timmar. 100 % vegansk!

Pumpa ut önskad mängd i handsken eller direkt i handflatan. Applicera moussen i ett jämnt,tunt lager över huden. Tvätta händerna efteråt.

150ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter