Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ida Warg Self-Tanning Mousse 150ml

28 Betyg
179:-
Beskrivning
Ingredienser
Ger ett vackert solkysst resultat på bara 3 timmar med hjälp av naturligt socker (DHA). Moussen är lättanvänd och perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett naturligt resultat. Parfymfri och avger heller inte den typiska "brun utan sol"-doften.

Passar alla hudtoner. Återfuktar i 48 timmar. 100 % vegansk!

Pumpa ut önskad mängd i handsken eller direkt i handflatan. Applicera moussen i ett jämnt,tunt lager över huden. Tvätta händerna efteråt.

150ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3

Baserat på 28 betyg
10
2
3
4
9
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Helt fantastisk!

  Den Absolut bästa BUSen jag någonsin använt!

  Först blev jag ganska förvånad över att den inte hade någon color guard, vilket gjorde mig lite smått orolig (såg att några andra också hade klagat på det). Det var dock inget problem, man får bara vara lite smart.

  Vågade inte (på grund av att en inte kunde se var en applicerat) använda så mycket och blev lite besviken på att det inte blev så mörkt men under dagen blev jag sakta men säkert brunare och brunare. Färgen blev helt fantastisk!! Jämn på hela kroppen och jag har tidigare tyckt att det inte är så roligt att vara blek ena dagen och andra dagen komma till jobbet mörkbrun så att den successivt ökade i färgen var fantastiskt.

  Har nu använt den ett antal gånger och har kommit fram till en rutin för att få den perfekta fejk-brännan:
  Först applicerar jag på hela ena benet sedan drar jag med handsken över hela benet och "blandar" ihop det jag applicerat, när jag gör såhär behöver jag inte vara lika noggrann heller vilket gör att det riktigt snabbt. Fortsätter så på andra benet och jobbar mig upp på kroppen, undviker att gnugga in mycket på de torrare partierna.
  Sedan sover jag i det, behöver inte ens duscha av det och känner mig som en grekisk gud hela dagen.

  +luktar ytterst lite, vegansk(!), enkel att få jämn, färgar inte av sig på lakanen, lätt att bygga upp och välja hur mörk den ska bli, dryg=räcker länge.

  - De säger att den ska vara doftfri men den luktar lite lite bus efter ett tag men är definitivt mycket mindre än någon annan jag provat.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 9 månader sedan

  BRA: Ingen doft DÅLIGT: Svårapplicerad, fläckigt resultat, svag färg

  Hej! Jag hade väldigt höga förhoppningar på denna produkt, men tyvärr blev jag väldigt besviken.

  När jag använde den för första gången blev jag imponerad över doften, den luktar absolut ingenting! Så det är superbra! Men resten håller tyvärr inte samma mått.

  En av de första sakerna som gjorde mig besviken var att produkten inte har någon guide färg, d.v.s så var den helt vit och blev sedan genomskinlig på kroppen. Detta gjorde det helt omöjligt att veta vart man kommit åt och hur mycket produkt som hamnat på kroppens olika delar. Detta ledde till en väldigt ojämn applicering med stora ytor som blev mycket blekare än andra, vilket är ett problem jag sällan har med andra brun utan sol produkter.

  Det andra som gjorde att denna produkt inte kommer få mer än en stjärna av mig är att den gav nästan ingen färg. Efter första omgången så syntes ingen skillnad. Detta kan såklart bero på min applicering, t.ex att jag tog för lite. Men detta kunde jag ju inte se eftersom produkten var genomskinlig. Så för mig krävdes det minst två lager för att få ett resultat.

  Jag hoppas inte detta kan hjälpa andra när det ska välja en brun utan sol, men även ge tips som Ida Warg Beauty skulle kunna använda sig av i framtiden om de tillverkar fler produkter.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Bra

  Bra brun-utan-sol för den som använt bus tidigare och vet hur man ska hantera det. Ger inte så mycket färg men lagom om man bara vill vara lite brunare, går inte att bygga upp färgen som Ida säger.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Dålig

  Sjukt besviken. Första lagret blev jag helt fläckig med mörkare fläckar här och var. Och på resterande delar fick jag en sjukt ljus nyans som knappt syntes. Kan påpeka att jag inte va torr på de partier där färgen va mörkare. Inte första gången jag använt en bus så jag gjorde inget dåligt jobb med att smeta ut produkten. Vet hur man gör. Men ändå blev resultatet skit. Mina händer blev överdrivet mörka medans restrerande delar av kroppen blev fläckigt. Dessutom beställde jag både spay och moussen men båda är lika dåliga
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Väldigt fint resultat

  Jag tycker att den här BUSen ger jääättefint resultat, man blir inte orange, inte fläckig- inte ens om man använder händerna vilket jag gjorde i ansiktet senaste gången. Tycker nästan det blev bättre resultat med händerna än med vanten.
  Dock finns det ingen color guard, vilket gör att man är lite rädd när man ska lägga på den men så länge man är noga så blir det perfekt.
  Sen skulle jag inte säga att man blir brun på bara 3 timmar, för mig tar det minst 6 iaf för att få den färg som jag vill.
  Att den ska vara helt doftfri är jag lite tveksam på också..man känner inte jättemycket men lite bus luktar den faktiskt.
  Men overall tycker jag den är väldigt bra och skulle rekommendera den. Så länge man är noggrann så blir det toppen!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Super!

  Jag tycker denna var hur bra som helst! Applicerar man tillräckligt och med handske blev resultatet inte fläckigt alls! Det enda negativa är att mina kan känna en svar doft av bus. Men för detta pris och resultat gör det inte mig jättemycket.

  För mig som är väldigt blek och använder i princip ljusaste tonen på foundation så blev det en så fin skillnad!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 3 veckor sedan

  Brun men...

  Jag har hört så mkt recensioner om denna och själva effekten är fantastisk, man blir ordentligt brun och en fin färg dessutom, men såååå många får reaktioner av olika slag så är du känslig, var lite på din vakt och gör ett litet test innan du smörjer in hela dig!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019