Ida Warg

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 65 betyg
17
9
8
8
23
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 17 månader sedan

  Helt fantastisk!

  Den Absolut bästa BUSen jag någonsin använt!

  Först blev jag ganska förvånad över att den inte hade någon color guard, vilket gjorde mig lite smått orolig (såg att några andra också hade klagat på det). Det var dock inget problem, man får bara vara lite smart.

  Vågade inte (på grund av att en inte kunde se var en applicerat) använda så mycket och blev lite besviken på att det inte blev så mörkt men under dagen blev jag sakta men säkert brunare och brunare. Färgen blev helt fantastisk!! Jämn på hela kroppen och jag har tidigare tyckt att det inte är så roligt att vara blek ena dagen och andra dagen komma till jobbet mörkbrun så att den successivt ökade i färgen var fantastiskt.

  Har nu använt den ett antal gånger och har kommit fram till en rutin för att få den perfekta fejk-brännan:
  Först applicerar jag på hela ena benet sedan drar jag med handsken över hela benet och "blandar" ihop det jag applicerat, när jag gör såhär behöver jag inte vara lika noggrann heller vilket gör att det riktigt snabbt. Fortsätter så på andra benet och jobbar mig upp på kroppen, undviker att gnugga in mycket på de torrare partierna.
  Sedan sover jag i det, behöver inte ens duscha av det och känner mig som en grekisk gud hela dagen.

  +luktar ytterst lite, vegansk(!), enkel att få jämn, färgar inte av sig på lakanen, lätt att bygga upp och välja hur mörk den ska bli, dryg=räcker länge.

  - De säger att den ska vara doftfri men den luktar lite lite bus efter ett tag men är definitivt mycket mindre än någon annan jag provat.
  13 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 18 månader sedan

  BRA: Ingen doft DÅLIGT: Svårapplicerad, fläckigt resultat, svag färg

  Hej! Jag hade väldigt höga förhoppningar på denna produkt, men tyvärr blev jag väldigt besviken.

  När jag använde den för första gången blev jag imponerad över doften, den luktar absolut ingenting! Så det är superbra! Men resten håller tyvärr inte samma mått.

  En av de första sakerna som gjorde mig besviken var att produkten inte har någon guide färg, d.v.s så var den helt vit och blev sedan genomskinlig på kroppen. Detta gjorde det helt omöjligt att veta vart man kommit åt och hur mycket produkt som hamnat på kroppens olika delar. Detta ledde till en väldigt ojämn applicering med stora ytor som blev mycket blekare än andra, vilket är ett problem jag sällan har med andra brun utan sol produkter.

  Det andra som gjorde att denna produkt inte kommer få mer än en stjärna av mig är att den gav nästan ingen färg. Efter första omgången så syntes ingen skillnad. Detta kan såklart bero på min applicering, t.ex att jag tog för lite. Men detta kunde jag ju inte se eftersom produkten var genomskinlig. Så för mig krävdes det minst två lager för att få ett resultat.

  Jag hoppas inte detta kan hjälpa andra när det ska välja en brun utan sol, men även ge tips som Ida Warg Beauty skulle kunna använda sig av i framtiden om de tillverkar fler produkter.
  6 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Njaaa

  Heeelt okej. Inget jag kommer köpa igen, tycker den fläckar sig och upplever inte att jag blir särskilt brun av den.
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Ej luktfri

  Som beskrivningen säger ska den vara parfymfri. Det stämmer absolut inte. Har den typiska bus-lukten. Kanske inte lika stark som andra men den luktar helt klart. Tyvärr minuspoäng för mig på den.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej Evelina :)
   Det stämmer att denna är parfymfri och att ingen parfym är tillsatt.
   Detta innebär dock inte att den är helt doftfri.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Bra BUS

  Använt denna en gång, smörjde in mig innan läggdags och sov med den som jag alltid gör med BUS. Lite svårare att veta vart man smörjt eller hur mycket man ska applicera då den är helt genomskinlig men det var inte hela världen. Torkade in på engång så det var skönt! Luktade liiite BUS ändå måste jag säga, den var inte helt doftfri. Trodde den skulle ge lite mer färg, men jag ska testa ett lager idag igen så kanske man får önskat resultat :) väldigt positivt att det la sig jämt över hela kroppen, fick inga ränder eller ojämn bränna någonstans! To be continued.
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  ...

  Produkten ger en fin färg. Dock så luktar den, känns kladdig OCH färgar av sig på kläder och sängkläder. Detta trots att Ida själv försäkrar att så inte är läget. Otroligt oseriöst och felaktig marknadsföring.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Svår att få bra resultat

  Blir lätt fläckig och ser lite fejk ut, tyvärr.
  Gilla

Ida Warg
Self-Tanning Mousse 150 ml

65 Betyg
179:-
Beskrivning
Ingredienser
Ger ett vackert solkysst resultat på bara 3 timmar med hjälp av naturligt socker (DHA). Moussen är lättanvänd och perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett naturligt resultat. Parfymfri och avger heller inte den typiska "brun utan sol"-doften.

Passar alla hudtoner. Återfuktar i 48 timmar. 100 % vegansk!

Pumpa ut önskad mängd i handsken eller direkt i handflatan. Applicera moussen i ett jämnt,tunt lager över huden. Tvätta händerna efteråt.

150ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020