3 användarbilder
Ida Warg

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 31 betyg
2
2
3
5
19
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  GRYM!

  Grymt bra brun utan sol, blir inte alls fläckig och såklart finast efter dusch. Den forsätter också då att bli mörkare på huden och jag skulle säga jag hade finast färg efter två dagar. Luktar inte starkt och färger inte av sig på lakan!
  6 gillar
  • för 5 månader sedan
   blir den orange? ddetär mitt största problem med brun utan sol.
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 10 månader sedan

  Hej!

  Skulle inte säga att färgen kommer efter 3 timmar, snarare dagen efter, om man sprayar tillexempel på em/kvällen.
  Men färgen blev fin tillslut iallafall, väldigt positivt :-)
  Men att den inte avger den typiska brun-utan-sol-lukten stämmer inte. När produkten appliceras så luktar den inte, men som nu, dagen efter, luktar den mycket brun utan sol. Därav åker betyget ner.
  5 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Nöjd

  Bra brun utan sol som jag upplever att man inte blir orange av, man måste smörja in den med handsken NOGA för att inte få fläckar. Håller även bra!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 2 månader sedan

  Bäst på marknaden

  Har testat många brun utan solprodukter tidigare men detta är utan tvekan den bästa! Färgen blir väldigt naturlig och solkysst och lämnar huden väldigt återfuktad! Rekommenderar att använda tillsammans med handske och spraya produkten på för att sen smörja in sig med cirkelrörelser. Funkar utmärkt att sova med (även i vita lakan) då den knappt doftar och produkten färgar inte av sig! :)
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Naturlig bränna

  Blir alldeles lagom mycket färg och luktar inte så starkt. Jag använde ingen appliceringshandske utan sprayade bara ett tunt lager över benen och det blev väldigt naturligt och fint. #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Hmm..

  Jag hade så höga förväntingar på denna eftersom jag gillar Ida Warg och hört många bra recensioner,men jag är inte riktig övertygad än!

  Har aldrig haft problem med fläckigt och ojämnt resultat med BUS tidigare men fått det varenda gång med denna. Det tar dessutom lång tid att få resultat, inte efter tre timmar, men vill man ha resultat direkt är ju den med color guard att rekommendera. Jag tycker att färgen är på gränsen till för orange för mitt tycke och att det desuttom inte ger så mycket färg för mig som är väldigt blek.

  Det bästa med denna är ju att den inte färgar av sig eftersom den är färglös samt att den inte luktar så mycket! (Men den luktar fortfarande, särskilt dagen efter så skulle defenitivt inte säga att den är doftlös!)
  Ska testa moussen nästa gång då jag tror att den ska fungera bättre för min hudtyp.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Bästa brun-utan-sol sprayen

  Jättenöjd med Ida Wargs bus-spray! Det blir en fin naturlig, jämn ton. Den kladdar inte och det bästa; den luktar inte illa. Jag sprayar i handen och smörjer in. Färgen kommer successivt och syns bäst dagen efter. Såå nöjd!
  Gilla

Ida Warg
Self-Tanning Spray 150 ml

31 Betyg
179:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Application Mitt
54:-Ord. pris 59:-
Beskrivning
Ingredienser
Ger ett vackert solkysst resultat på bara 3 timmar med hjälp av naturligt socker (DHA). Sprayen är lättanvänd och det givna valet för dig som vill ha en perfekt airbrush look. Parfymfri och avger heller inte den typiska "brun utan sol"-doften.

Passar alla hudtoner. Återfuktar i 48 timmar. 100 % vegansk!

Applicera i ett jämnt,tunt lager över huden. Tvätta händerna efteråt.

150ml

Köps ofta tillsammans

278:-
527:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019