4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 51 betyg
6
5
5
13
22
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 17 månader sedan

  GRYM!

  Grymt bra brun utan sol, blir inte alls fläckig och såklart finast efter dusch. Den forsätter också då att bli mörkare på huden och jag skulle säga jag hade finast färg efter två dagar. Luktar inte starkt och färger inte av sig på lakan!
  9 gillar
  • för 3 månader sedan
   Vanessa: slänger in hur jag upplevt det ifall att det kan komma till nytta:) tycker den kan färga av sig på vitt om man svettas en del. Följer Ida Wargs youtube-klipp om hennes tips och hur man applicerar, handsken är viktig! Moussen är enklare att börja med än sprayen om man är ovan. Den luktar lite, beror på hur känslig man är! Men tycker "instant tan" luktar mest:) Hanna: den blir inte orange, superfin färg!
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 19 månader sedan

  Hej!

  Skulle inte säga att färgen kommer efter 3 timmar, snarare dagen efter, om man sprayar tillexempel på em/kvällen.
  Men färgen blev fin tillslut iallafall, väldigt positivt :-)
  Men att den inte avger den typiska brun-utan-sol-lukten stämmer inte. När produkten appliceras så luktar den inte, men som nu, dagen efter, luktar den mycket brun utan sol. Därav åker betyget ner.
  10 gillar
 • för 1 månad sedan

  Gör det den ska!

  Jag var lite osäker på den här, då jag har fått höra av andra att färgen går fort ganska fort och att den dessvärre kan bli fläckig på kroppen på grund av att den inte innehåller någon "color guard." Men jag tänkte att jag skulle testa den ändå och den är hur bra som helst! Den är oerhört smidig, lättanvänd, praktisk och enkel att applicera på kroppen! 🥰 Jag tog på två lager för säkerhets skull och fick dagen efter en mycket vacker gyllene färg. Skulle rekommendera att sova med den. Däremot luktar den lite svag doft av den typiska bus-doften efter några timmar, men att den avtar efter den första duschen! 👍🏼
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Effekt

  Det står att man ska undvika vatten i 3 h och att färgen fortsätter att utvecklas kommande timmar. Så undrar om jag får samma effekt om jag duschar efter 3h som efter 8h då den är "färdig"?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Jenny 🍓
   Om du undviker vatten i 8h så tror jag att du kommer att få lite mer färg än om du duschar efter 3h 💖
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Allergisk reaktion

  Har använt denna produkt ett par månader och har gradvis börjat få en allergisk reaktion. Det tog ett tag att koppla det till just denna produkt, men jag får värre och värre klåda för varje applicering. Det är framförallt halsen, knäveck och armvecken som kliar och får röda utslag.
  Riktigt synd, för det blir ett suveränt resultat med naturligt snygg bränna. Plus för att den inte färgar av sig!
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Karolina🌼 Åh nej, det lät inte alls bra😱 Registrera en reklamation så att vi kan följa upp detta👍
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Riktigt dålig!

  Hade slut på min vanliga BUS, dvs ”all day & all night” (om jag minns namnet rätt 🤭) från Cocoa Brown och hade smärre panik! Har då en sån här flaska i skåpet som jag köpte på rea för nån månad sen och bestämde mig för att testa..🙏🏼

  Det första som är dåligt (som många andra tidigare nämnt) är som sagt att den är transparent, dvs man ser inte vart man smort? Så där får man helt enkelt ta på känn och chansa 🤷🏼‍♀️.

  Det andra som är dåligt är att den ger en ”klistrig” känsla på benen som inte försvann förrän morgonen efter. Jag smorde vid 18-tiden på kvällen och orkade helt enkelt inte duscha innan jag gick till sängs.

  Och det tredje och absolut sämsta.. Jag fick ingen färg whatsoever..🤨 Helt värdelös mao! Var som tur är förutseende nog igår eftermiddag (innan jag busade) så att jag beställde hem 3 flaskor av CB’s mousse som jag kan hämta ut via Instabox senare idag 🌟👏🏼

  Hade jag betalt fullpris för denna hade jag blivit ordentligt irriterad.
  Nu åker den i soporna. Där den hör hemma (enligt mig)..!
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Helt okej

  Svår att applicera då den är helt färgfri och inte lämnar några spår. Den torkar dessutom fort vilket gör att man måste applicera snabbt, dock upplever jag att den är ganska förlåtande och det blir ofta en fin och jämn bränna. Vid första användningen hade den inte den typiska BUS-doften, men efter några användningar upplever jag att den luktar VÄLDIGT mycket BUS och man måste definitivt duscha bort doften innan man kan gå ut. Den ger sin maximala effekt efter kanske 6 timmar.
  Gilla

Ida Warg
Self-Tanning Spray 150 ml

51 Betyg
179:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Ger ett vackert solkysst resultat på bara 3 timmar med hjälp av naturligt socker (DHA). Sprayen är lättanvänd och det givna valet för dig som vill ha en perfekt airbrush look. Parfymfri och avger heller inte den typiska "brun utan sol"-doften.

Passar alla hudtoner. Återfuktar i 48 timmar. 100 % vegansk!

Applicera i ett jämnt,tunt lager över huden. Tvätta händerna efteråt.

150ml

Köps ofta tillsammans

268:-
427:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter