Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 6 betyg
0
0
1
2
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Bästa concealern, täcker finnar!

  Har aldrig varit med om en concealer som täcker mina finnar som denna gör! Tyckte den kändes lite dyr, men efter att ha använt den så har jag märkt att den är riktigt dryg! Den är vegansk också, perfekt!
  Gilla
 • Bra men minus för lukten

  Vid första anblick ser den väldigt tunn ut och man tror inte att den ska täcka något men det gör den. Den är grymt bra! Täcker verkligen de mest blåa cirklar under ögonen och allt annat man kan tänkas vilja få bort. Minus för lukten, den luktar väldigt starkt plastigt och konstgjort och lukten håller i sig ett tag innan den försvinner.
  Gilla
 • den 2 färgade consilern

  det är den bästa consilen jag någonsin köpt! täcker verkligen ALLT! utan att se sminkat ut men blir extremt täckande o smälter in i din hy perfekt! :-) jag har själv provat o letat ÖVERALLT o sen råkade jag blir rekommenderad denna på hjärtans apotek o jag är extremt nöjd o kan inte leva utan den! den kostar 255kr . har även provat de andra consilerna som IDUN erbjuder, men de är inget att rekommendera tyvärr. men däremot den silvriga smala maskaran färg svart är kanon! :-) likaså de ljusaste mineralpudret de erbjuder som har lite hailight i sig. :-)
  Gilla

IDUN Minerals
Concealer Raps

6 Betyg
255:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Finns i fyra varianter: Strandgyllen som kamouflerar ojämnheter och Idegran som neutraliserar röda partier samt Havre och Raps, våra ljusreflekterande klickconcealers som effektivt döljer mörka ringar under ögonen.

Användning:
Använd alltid Idun Minerals Concealer Brush för bästa resultat. Concealerborsten ger precision och möjlighet att täcka både större och mindre områden.

- Gultonad/beige concealer som också passar bra till ljus- och mediumfärgad hy.

 • Kategori:Concealer
 • Artikelnummer:
  1657-106-0003

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019