Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 7 betyg
0
2
1
2
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Underbart läppstift!

  Så nöjd med detta läppstift! Ger mig en naturlig look med lite aprikos-orange ton men lätt skimmer. Passar mig perfekt och mjuka läppar får man också! Bara en massa ++++
  7 gillar
 • för 1 månad sedan

  Torkar ut läpparna

  Köpte i färgen Frida och det ser jättefint och naturligt ut men det torkar ut mina läppar jättemycket! Tycker inte alls att den känns krämig, den känns bara uttorkande. Eftersom det inte är någon tillsatt parfym i läppstiftet så luktar det dessutom ganska illa, men det hade jag kunnat överse om läppstiftet var bra i övrigt.
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Håller bra och länge

  Jag älskar IDUNs läppstift och denna är inget undantag! Den är inte klibbig och sätter sig fint på läpparna. Matchar till allt!
  #tävling
  2 gillar

IDUN Minerals
Idun Creme Läppstift Ingrid Marie

7 Betyg
95:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

IDUN Minerals Creme lipstick finns i sex nyanser och ger fin glans. Läppstiften innehåller sheasmör och nordisk hjortronolja som vårdar och gör läpparna mjuka samt vitamin E, en antioxidant som har en skyddande effekt. Konsistensen är krämig vilket ger en härlig känsla vid applicering.

I IDUN Minerals läppstift finns varken parfym eller konserveringsmedel, ämnen som vanligtvis kan orsaka allergi eller klåda. Innehåller högrenade mineralpigment.

11g

Köps ofta tillsammans

584:-
382:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019