Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.5

Baserat på 11 betyg
1
7
1
1
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 1 månad sedan

  Orsakar kliande små röda prickar

  Jag har mycket känslig hud och den här foundation får min hud att reagera med små röda prickar som kliar. Bytte sedan till puderfoundation i samma färg (Saga) och den reagerar jag inte alls på 🙏 Tycker även att puderfoundationen är lättare att få till snyggt på ett naturligt sätt än med den flytande 👍
  2 gillar
 • för 19 månader sedan

  Helt okej

  Helt okej foundation, den känns återfuktade efter man har lagt den. Jag tror att den passar jättebra på torr hy, eller lite äldre hy där man inte vill ha en tjockt lager som lägger sig i rynkor. Men för mig så var det ingen favorit. Jag tycker att den ser fet ut efter någon timme, och efter ytterligare timmar så tycker jag att den släpper. Däremot känner man att den är snäll mot huden, vilket definetivt är ett plus!
  1 gillar
 • för 39 månader sedan

  Fråga

  Vilken är den ljusaste och kallaste färgen? På flaskan ser det ut som Jorunn?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 23 månader sedan
   Hej hej! Vilken bra & svår fråga :) Jag tror att Ingrid kan vara en ljusare, om du vill ha en som går i de mer varma tonerna. Skulle dock råda dig att gå till en butik och testa nyanserna om du har möjlighet. Lycka till!
   1 gillar

IDUN Minerals
Liquid Foundation Siri

11 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Norrsken är helt fri från konserveringsmedel, silikoner, talk och parfym, nanopartiklar och bismuth. IDUN Minerals flytande foundation ger en naurlig lyster och en viktlös känsla redan vid applicering. Täckningsgraden går att bygga gradvis beroende på önskat resultat. Norrsken består av högrenade mineralpigment och noga utvalda ingredienser som vårdar och stärker huden. Den är berikad med antioxidanten vitamin E samt nordisk lingonfröolja som återfuktar, skyddar och ger naturlig lyster.

Norrsken består av högrenade mineralpigment och noga utvalda ingredienser som vårdar och stärker huden. Den är berikad med antioxidanten vitamin E samt nordisk lingonfröolja som återfuktar, skyddar och ger naturlig lyster.

Norrsken är helt fri från konserveringsmedel, silikoner, talk och parfym, nanopartiklar och bismuth.

IDUN Minerals flytande foundation ger en naurlig lyster och en viktlös känsla redan vid applicering. Täckningsgraden går att bygga gradvis beroende på önskat resultat.

Användning:

Applicera gärna med IDUN Minerals Liquid foundation brush, en vinklad borste för felfri applicering.

30ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter