Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.4

Baserat på 8 betyg
0
6
1
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Medarbetare på Lyko
  för 10 månader sedan

  Helt okej

  Helt okej foundation, den känns återfuktade efter man har lagt den. Jag tror att den passar jättebra på torr hy, eller lite äldre hy där man inte vill ha en tjockt lager som lägger sig i rynkor. Men för mig så var det ingen favorit. Jag tycker att den ser fet ut efter någon timme, och efter ytterligare timmar så tycker jag att den släpper. Däremot känner man att den är snäll mot huden, vilket definetivt är ett plus!
  1 gillar
 • för 30 månader sedan

  Fråga

  Vilken är den ljusaste och kallaste färgen? På flaskan ser det ut som Jorunn?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 13 månader sedan
   Hej hej! Vilken bra & svår fråga :) Jag tror att Ingrid kan vara en ljusare, om du vill ha en som går i de mer varma tonerna. Skulle dock råda dig att gå till en butik och testa nyanserna om du har möjlighet. Lycka till!
   1 gillar

IDUN Minerals
Liquid Foundation Ylva

8 Betyg
299:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Norrsken är helt fri från konserveringsmedel, silikoner, talk och parfym, nanopartiklar och bismuth. IDUN Minerals flytande foundation ger en naurlig lyster och en viktlös känsla redan vid applicering. Täckningsgraden går att bygga gradvis beroende på önskat resultat. Norrsken består av högrenade mineralpigment och noga utvalda ingredienser som vårdar och stärker huden. Den är berikad med antioxidanten vitamin E samt nordisk lingonfröolja som återfuktar, skyddar och ger naturlig lyster.

Norrsken består av högrenade mineralpigment och noga utvalda ingredienser som vårdar och stärker huden. Den är berikad med antioxidanten vitamin E samt nordisk lingonfröolja som återfuktar, skyddar och ger naturlig lyster.

Norrsken är helt fri från konserveringsmedel, silikoner, talk och parfym, nanopartiklar och bismuth.

IDUN Minerals flytande foundation ger en naurlig lyster och en viktlös känsla redan vid applicering. Täckningsgraden går att bygga gradvis beroende på önskat resultat.

Användning:

Applicera gärna med IDUN Minerals Liquid foundation brush, en vinklad borste för felfri applicering.

30ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019