4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 10 betyg
1
0
0
1
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 23 månader sedan

  För korta fransar!

  Ursäkta att jag är inte är så himla bra på att ta makeupbilder. Bilden är samma öga ca 30 sek emellan på samma plats i rummet. Men kolla bra längd på Magna Lengthening mascara!

  Magna Lengthening är speciellt utvecklad för korta ögonfransar – precis som jag har! Borsten ska göra (och gör!) det enkelt att applicera och komma åt fransarna ända längst in. Formulan är krämig och lätt att bygga om du även vill ha mer volym. Men du känner på första draget att denna mascara framförallt jobbar på LÄNGDEN.

  Som alltid från IDUN så är mascarorna uppbyggda av mineraler och Oftalmologiskt testade vilket betyder att mascaran är testad på människor under översyn av en ögonläkare.

  + 1

  15 gillar
 • för 1 månad sedan

  Bästa mascara sålänge

  Detta mascara har jag köpt flera gånger. Den ger bra resultat och är toppen för känsliga ögon. Den klibbar inte som LIV mascara och ger även mycket tjockare fransar.
  2 gillar
  • för 1 månad sedan
   😊Jag gillar också denna mascaran jättemycket!
   2 gillar
 • för 6 månader sedan

  Grym!

  En grym mascara! Har inga problem med att den lägger sig under ögonen eller liknande. Klumpfri mascara som du kan bygga på lager efter lager direkt om så önskas och fortfarande få ett fint resultat. Ger långa och fylliga fransar, och håller formen när jag böjt mina fransar innan (har letat som en galning). Fick denna rekommenderad av en närstående och den var precis så som jag vill ha den.

  #tävling
  2 gillar
 • för 8 månader sedan

  Älskar denna mascaran!

  Gillar allt med den...borsten formulan volym längd....ja den har allt precis som jag gillar och önskar av en mascara och en av mina många FAVORITER😊!
  3 gillar
 • för 13 månader sedan

  Köp!

  Den är riktigt underbar, första gången jag upplevde en maskara som perfekt när jag använde denna. Håller nästan hela dagen, från morgon till kväll, utan några rester under ögonen. Lätt att applicera, lagom stor borste, och snyggt blir resultatet! Precis som i beskrivningen!
  2 gillar
 • för 20 månader sedan

  Bästa mascaran jag använt

  Detta är LÄTT den bästa mascaran jag använt i hela mitt liv. Får mycket långa fina svarta fransar som håller fint hela dagen, trots att jag egentligen har ljusa korta små jäklar till fransar, mina kompisar sa WOW när dom såg mig använda den här mascaran för första gången, detta är nästan den enda mascaran som funkat för mina superkänsliga ögon, kommer aldrig att byta från denna. Älskar även illustrationen på omslaget. Den är värd priset. 5/5!
  3 gillar

IDUN Minerals
Magna Lenghtening Mascara 12 ml

10 Betyg
219:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Mascara med förlängande effekt, för långa och separerade ögonfransar.

Köps ofta tillsammans

308:-
1297:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter