4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 6 betyg
0
0
0
1
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 15 månader sedan

  För korta fransar!

  Ursäkta att jag är inte är så himla bra på att ta makeupbilder. Bilden är samma öga ca 30 sek emellan på samma plats i rummet. Men kolla bra längd på Magna Lengthening mascara!

  Magna Lengthening är speciellt utvecklad för korta ögonfransar – precis som jag har! Borsten ska göra (och gör!) det enkelt att applicera och komma åt fransarna ända längst in. Formulan är krämig och lätt att bygga om du även vill ha mer volym. Men du känner på första draget att denna mascara framförallt jobbar på LÄNGDEN.

  Som alltid från IDUN så är mascarorna uppbyggda av mineraler och Oftalmologiskt testade vilket betyder att mascaran är testad på människor under översyn av en ögonläkare.

  + 1

  15 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Älskar denna mascaran!

  Gillar allt med den...borsten formulan volym längd....ja den har allt precis som jag gillar och önskar av en mascara och en av mina många FAVORITER😊!
  3 gillar
 • för 5 månader sedan

  Köp!

  Den är riktigt underbar, första gången jag upplevde en maskara som perfekt när jag använde denna. Håller nästan hela dagen, från morgon till kväll, utan några rester under ögonen. Lätt att applicera, lagom stor borste, och snyggt blir resultatet! Precis som i beskrivningen!
  2 gillar
 • för 13 månader sedan

  Bästa mascaran jag använt

  Detta är LÄTT den bästa mascaran jag använt i hela mitt liv. Får mycket långa fina svarta fransar som håller fint hela dagen, trots att jag egentligen har ljusa korta små jäklar till fransar, mina kompisar sa WOW när dom såg mig använda den här mascaran för första gången, detta är nästan den enda mascaran som funkat för mina superkänsliga ögon, kommer aldrig att byta från denna. Älskar även illustrationen på omslaget. Den är värd priset. 5/5!
  3 gillar

IDUN Minerals
Magna Lenghtening Mascara 12 ml

6 Betyg
219:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Mascara med förlängande effekt, för långa och separerade ögonfransar.

Köps ofta tillsammans

318:-
709:75

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019