Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 11 betyg
1
0
1
3
6
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 16 månader sedan

  Bra vardagsmascara

  Har den här mascaran till vardags, älskar att man lätt kan få bort den med varmt vatten (jag har känsliga ögon, så jag vill inte behöva stå och gnugga dem varje kväll). Det blir ju inte sådana superlånga jättetjocka ögonfransar, men jag tycker de blir lagom långa och svarta att ha till vardags och mascaran håller dem böjda med.
  3 gillar
 • Vattenfast men ger fula fransar

  Otroligt bra maskarna i aspekten vattenfast. Den sitter trots att jag använder feta krämer i ansiktet pga väldigt torr hud, många andra märken av vattenfast maskara jag provat klarar inte av det utan kladdar rund ögat. Med denna, inte ett spår av maskarna ngn annanstans än på fransarna! Trots detta får den lågt betyg pga att den tynger ner fransarna och gör dem raka trots framstång. Maskaran torkar dessutom otroligt snabbt och det finns ingen möjlighet att applicera ens två lager av maskara på fransarna. Fransarna blir verkligen INTE fina med denna maskara, rekommenderas därför ej, för hur vattenfast den än än, så vill man ju ha snygga fransar.
  1 gillar
 • Bästa mascaran

  Jag har känsliga ögon och hudeksem och den här mascaran funkar perfekt för mig. Dessutom sitter den hela dagen, även under svettiga träningspass, och är superlätt att ta bort med varmt vatten. Riktigt bra!
  2 gillar
 • Bästa mascaran utan tvekan

  Detta är den enda mascaran jag testat som verkligen sitter hela dagen. Har gått genom flertalet, och alla ramlar ner och gör mig svart under ögonen efter en halv dag. Men inte denna, inte tillstymmelse, även om jag tränar och svettas. Återkommande köp, helt klart bästa mascaran!
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 2 månader sedan

  Vattenfast så in i bomben

  Denna mascaran håller det den lovar ”waterproof” MINST SAGT. Jag badade och duschade med denna maskarna utan att det ens syntes att jag simmat under vattnet inte ens en liten svart smula runt ögonen efteråt !

  Till den som vill ha en mascara som inte kladdar är den här mascaran dunder! WOW säger jag bara
  2 gillar
 • Ny favorit

  Väldigt nöjd med denna! Lätthanterlig smidig borste, som gör det enkelt att applicera mascaran.
  Lätt att tvätta bort med varmt vatten.
  Min nya favorit helt enkelt
  1 gillar

IDUN Minerals
Mascara Vatn Waterproof

11 Betyg
205:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Har utvecklats med hänsyn till känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Mascarorna är oftalmologiskt testade, innehåller naturliga mineralpigment och lätta organiska vaxsorter. IDUN Minerals mascaror är fria från parabener, nanopartiklar, parfym och bismuth oxychloride.

Vatn är en svart mascara som är vattenfast upp till 38 grader celsius. Mascaran är en så kallad fibermascara som ”tubar in” fransarna och avvisar vatten. Perfekt att använda på stranden eller när man sportar! Formulan är mineralbaserad och består av svarta järnoxider upplösta i en vattenresistent blandning av vaxer och viskositetsbyggande polymerer som förstärker fransarna och adderar både volym och längd. Samtliga IDUN Minerals mascaror är oftalmologiskt testade för att passa personer med känsliga ögon och kontaktlinsbärare.

Användning:

Applicera mascaran ända från fransrötterna med zick-zack rörelser för att uppnå full längd och bästa möjliga resultat.

.

Köps ofta tillsammans

494:-
343:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020