Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 6 betyg
0
0
1
3
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Bra vardagsmascara

  Har den här mascaran till vardags, älskar att man lätt kan få bort den med varmt vatten (jag har känsliga ögon, så jag vill inte behöva stå och gnugga dem varje kväll). Det blir ju inte sådana superlånga jättetjocka ögonfransar, men jag tycker de blir lagom långa och svarta att ha till vardags och mascaran håller dem böjda med.
  2 gillar
 • Borttag

  Kan man tvätta bort den med vatten över 38 grader?
  1 gillar
 • Idun Vatn

  Vatn är i mitt tycke mindre klumpig än Eir, så jag föredrar den som vardagsmascara. Den börjar bli torr och lite svårjobbad efter ca 4 mån, men då man bör byta mascara ungefär så ofta (speciellt om man har känsliga ögon) så stör det mig inte nämnvärt.
  Gilla

IDUN Minerals
Mascara Vatn Waterproof

6 Betyg
205:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Har utvecklats med hänsyn till känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Mascarorna är oftalmologiskt testade, innehåller naturliga mineralpigment och lätta organiska vaxsorter. IDUN Minerals mascaror är fria från parabener, nanopartiklar, parfym och bismuth oxychloride.

Vatn är en svart mascara som är vattenfast upp till 38 grader celsius. Mascaran är en så kallad fibermascara som ”tubar in” fransarna och avvisar vatten. Perfekt att använda på stranden eller när man sportar! Formulan är mineralbaserad och består av svarta järnoxider upplösta i en vattenresistent blandning av vaxer och viskositetsbyggande polymerer som förstärker fransarna och adderar både volym och längd. Samtliga IDUN Minerals mascaror är oftalmologiskt testade för att passa personer med känsliga ögon och kontaktlinsbärare.

Användning:

Applicera mascaran ända från fransrötterna med zick-zack rörelser för att uppnå full längd och bästa möjliga resultat.

.

Köps ofta tillsammans

654:-
583:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019