Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 7 betyg
2
1
1
1
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 25 månader sedan

  Jorunn - väldigt ljus

  Jag har länge letat efter en ljus foundation men inte lyckats hitta en förrän nu. Jag köpte färgen Jorunn och den är nästan för ljus för mig och jag är väldigt ljushyad (jag överdriver inte min ljusa hy, jag bryr mig inte om vilken hudfärg jag har. Jag solar aldrig, har röd hud/hår i släkten och jag är med i min egen VVV-KLUBB (Våga Vara Vit - klubb😁) Det enda som hindrar den från att få 5 stjärnor är att dels har den en hemsk lukt(som man bara märker när man tar på sig den) och sen funkar den inte helt perfekt på min torra hud. På bilden så är det Idun foundation i färgen Jorunn till höger och Idun concealer i färgen Extra Light till vänster #tävling
  3 gillar
 • för 3 månader sedan

  Okej.

  Hade stora förväntningar på den här produkten. Tyvärr känns den torr och luktar väldigt mycket och lite udda.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Väldigt täckande och återfuktande

  Bra för de med väldigt ljus hudton! Hade önskat större utbud av färger dock
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Vilken färg?

  Hej! Undrar vilken färg som hade kunnat passa mig. Min bästa matchning i andra foundations är Maybelline Fit me i 110 och MAC Matchmaster i 1.
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej Jenny!
   Denna som du kikat på, i färgen "Saga", ser ut att kunna matcha färgmässigt med de foundations du haft tidigare, men jag skulle rekommendera att besöka en fysisk butik för att säkerställa att det blir rätt ton. 😊
   Gilla
 • för 8 månader sedan

  Funkar verkligen inte för mig, porer syns mer, lägger sig i veck, torrhetsrynkor kommer fram under dagen och att den känns på huden hela tiden, obehaglig.
  Gilla
 • för 12 månader sedan

  Alldeles för ljus

  Jag har hela mitt liv haft komplex över att vara väldigt ljushyad, och får ständigt påpekat av vänner, familj, kollegor etc att min hy är väldigt ljus. Jag har generellt problem med att foundations alltid är för mörka för mig, men denna i Jorunn är riktigt ljus, till och med så ljus att den är alldeles för ljus för mig. Jag kan inte ens använda den, det ser ut som jag tagit på mig teatersmink eller doppat ansiktet i vetemjöl. Min hy är väldigt ljus men denna foundation är ännu ljusare, så såvida du inte faktiskt är lika blek som vetemjöl - köp den inte, i alla fall inte i den färgen. Jag tycker den verkar täcka bra och att den känns skön på huden, men fruktansvärt vit färg.
  Gilla

IDUN Minerals
Nordic Veil Disa

7 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Nordic Veil flytande foundation har en heltäckande formula med omedelbar och långvarig effekt. Nordic Veil bygger på en formula berikad med mineraler och ser därför till att skydda huden samtidigt som den blir vacker och len. 

Dermatologiskt testad och utvecklad för alla hudtyper, även den allra känsligaste. 
Finns i 9 olika nyanser; Jorunn, Saga, Freja, Disa, Svea, Siri, Ingrid, Ylva, Embla.

26ml

Köps ofta tillsammans

394:20
473:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter