Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 4 betyg
1
1
0
1
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Jorunn - väldigt ljus

  Jag har länge letat efter en ljus foundation men inte lyckats hitta en förrän nu. Jag köpte färgen Jorunn och den är nästan för ljus för mig och jag är väldigt ljushyad (jag överdriver inte min ljusa hy, jag bryr mig inte om vilken hudfärg jag har. Jag solar aldrig, har röd hud/hår i släkten och jag är med i min egen VVV-KLUBB (Våga Vara Vit - klubb😁) Det enda som hindrar den från att få 5 stjärnor är att dels har den en hemsk lukt(som man bara märker när man tar på sig den) och sen funkar den inte helt perfekt på min torra hud. På bilden så är det Idun foundation i färgen Jorunn till höger och Idun concealer i färgen Extra Light till vänster #tävling
  3 gillar
 • för 1 månad sedan

  Alldeles för ljus

  Jag har hela mitt liv haft komplex över att vara väldigt ljushyad, och får ständigt påpekat av vänner, familj, kollegor etc att min hy är väldigt ljus. Jag har generellt problem med att foundations alltid är för mörka för mig, men denna i Jorunn är riktigt ljus, till och med så ljus att den är alldeles för ljus för mig. Jag kan inte ens använda den, det ser ut som jag tagit på mig teatersmink eller doppat ansiktet i vetemjöl. Min hy är väldigt ljus men denna foundation är ännu ljusare, så såvida du inte faktiskt är lika blek som vetemjöl - köp den inte, i alla fall inte i den färgen. Jag tycker den verkar täcka bra och att den känns skön på huden, men fruktansvärt vit färg.
  Gilla
 • för 11 månader sedan

  Tjock i konsistensen

  Jag har tidigare använt iduns liquid foundation och tyckt den var bra, så nu ville jag prova veil istället. Blev inte alls nöjd, då jag tycker den är tjock i konsistensen och känns lite som en mask. Kanske bra om det är det man är ute efter, men jag gillar en mer naturlig look. Jag köpte även samma färg som jag använder i foundation, Disa, men den känns gulare i färgen i veilen. Ett plus är att den sitter väldigt bra, och inte spricker eller ”klumpar sig” under dagen. Tyvärr blir det sammantaget därför bara två stjärnor från mig.
  #Tävling
  Gilla

IDUN Minerals
Nordic Veil Saga

4 Betyg
299:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Nordic Veil flytande foundation har en heltäckande formula med omedelbar och långvarig effekt. Nordic Veil bygger på en formula berikad med mineraler och ser därför till att skydda huden samtidigt som den blir vacker och len. 

Dermatologiskt testad och utvecklad för alla hudtyper, även den allra känsligaste. 
Finns i 9 olika nyanser; Jorunn, Saga, Freja, Disa, Svea, Siri, Ingrid, Ylva, Embla.

26ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019