Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 5 betyg
1
0
1
1
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 20 månader sedan

  Innehåll i denna?

  Innehåll?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 20 månader sedan
   Hej Josefin!

   Denna produkt innehåller följande:
   Water / Aqua / EAU, Propanediol, Sodium hyaluronate, Ahnfeltia Concinna Extract, Carbomer, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.
   Gilla
 • för 35 månader sedan

  Fantastisk!

  Den här har nu blivit ett måste i min hudvård och en av två produkter som gör mest skillnad i förbättringen av min hud. Det här är ett otroligt bra serum om man har torr hud,är känslig, men också för åldrande hud. Mängden hyaluronic acid i gör att den ska hjälpa huden att fylla ut linjer och stimulera collagenproduktion. Kan inte alla detaljer, men fungerar faktiskt. Jag tycker min hud ser bättre ut efter några veckor. Sammansättningen av ingredienser är minimal och utan parfym så jättebra för mig som också har känslig hud. Otroligt bra pris också jämfört med liknande produkter.
  Gilla

Indeed Laboratories
Hydraluron Moisture Booster 30 ml

5 Betyg
299:-Rek. pris 349:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Hydraluron fungerar som en drink för huden och kan appliceras med vilken återfuktande kräm eller serum som helst för att maximera valet av din dagliga hudvårds rutin. Resultatet är en återfuktad, skinande och ungdomlig hud.


De flesta av oss vet att uttorkning kan leda till för tidigt åldrande, trots att man använder bästa tillgängliga hudvård, kan huden kännas spänd och sakna fukt. Kliniska tester har visat att fukten av Hydraluron ökar hudens elasticitet inom åtta (8) veckor med 27%, medan hudens skrovlighet minskar med 10%.
Vid regelbunden användning av Hydraluron ökar hudens förmåga att behålla fukten i huden långsiktigt. Vad mer är, den innehåller världens första Hyaluronic Acid som är 100% fri från råmaterial som härstammar från djur och organiska rester av lösningsmedel. Det försäkrar att din hud matas med de renaste och snällaste ingredienserna för att maximera förmånerna till huden.


Fakta om Hyaluronic Acid:
Hyaluronic Acid är en otroligt återfuktande ingrediens som håller upp till 1.000 gånger sin vikt i vatten. Det är en geléliknande substans som man hittar i kroppens vävnader. Den suger åt sig vatten som en svamp och gör huden fylligare; kvaliteter som vi ständigt strävar efter då vi åldras. Hyaluronic Acid finns i överflöd i ung hud, men kroppen minskar att producera ingrediensen då vi åldras, vilket leder till en torr hud med linjer och rynkor.

Användning: Applicera en mindre mängd över hela ansiktet och följ upp med en återfuktande kräm. Bör användas på morgonen och kvällen.

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1452-101-0030

Köps ofta tillsammans

394:20
621:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019