2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 40 betyg
4
6
0
7
23
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  Så smooth!

  Mitt första intryck var att masken är så smooth och lätt att applicera. Den luktar gott och så fort den kommit på så känner jag hur den börjar verka. En behaglig och tillfredsställande känsla av att den gör nytta och jag behövde inte alls använda mycket. Den var lätt att tvätta av och min hud är så len och fin efteråt! Och hur bra är det inte att den dessutom är vegansk? En ny favorit hos mig!
  9 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 19 månader sedan

  Sådär

  Passar inte dig med känslig hud... direkt efter att jag lade på masken började huden BRÄNNAS och jag var tvungen att ta bort den. Huden blev knallröd och sved i flera timmar. Värsta reaktionen jag fått av någon produkt. 👎Jättetråkigt! Har du normal hud funkar den förhoppningsvis bättre.
  4 gillar
 • igår 15:56

  Djuprengörande

  Djuprengörande lermask. Läs hela recensionen här:
  https://www.karinrahm.se/skonhet/indy-beauty-clear...cial-mask-test/
  1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Bra för finnar

  Jag känner att det bränner efter att jag har smörjt in muden men för mig blir det inte smärtsamt. Igår hade jag en finne på min hacka, jag kleta på lite av muden och nu på morgnen kan jag se hur den har blivit mindre synlig. Så jag gillar den verkligen!
  Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Bra mask för ett bra pris

  Jag gillar denna mask. Jag har ganska torr hud men jag upplever inte alls att den bränner speciellt mycket på huden och att jag blir röd av den som många andra verkar uppleva. Jag har testat både "Supermud Clearing Treatment" från Glamglow, "Pure Clay Glow Mask" från Loreal och "Glow Mud Mask" från Pixi men jag gillar denna från Indy Beauty mest faktiskt. Väldigt bra pris också. #tävling
  Gilla
 • för 4 veckor sedan

  VARNING - köp inte!!

  Jag har känslig hud och kan bara instämma med de som skrev att den brände och sved. Jag märkte ingenting vid första användningen, men efter flera användningar så fick jag som röda sår i ansiktet av den, som nu bara blivit värre och värre trots att jag slutat använda masken. Använde den senast i lördags och efter det har det bara blivit successivt värre med såren i ansiktet som uppstått. Det är ett två-tre små sår och sedan ett ganska stort på kinden. Jag ska nu gå till en behandling imorgon för huden, i förhoppning om att det går att rädda min hud men eventuellt så har den här ansiktsmasken förstört min hud i ansiktet för all framtid och är så uppgiven just nu över att inte veta om min hud går att rädda. I vilket fall, chansa inte kring om ni tål eller inte tål den här produkten för det är inte värt risken för om ni inte tål den. Rekommenderar ingen att köpa den.
  1 gillar
  • för 4 veckor sedan
   Men fy så hemskt! Håller tummarna för dig!
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 veckor sedan

  Kanonbra!

  Superhärlig ansiktsmask, bra doft och enkel att använda. Brukar smörja in den i cirkelformade rörelser med fingrarna, har även testat att lägga på den med pensel men får inte alls lika bra effekt då. Ett stort plus att den är så enkel att skölja av för att vara en mudmask, testat andra som är betydligt svårare att få bort.
  #tävlinginflutester
  1 gillar

INDY BEAUTY
Clear Skin Mud Boosting Facial Mask 100 ml

40 Betyg
135:20Rek. pris 169:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Djuprengörande ansiktsmask som innehåller kol vars främsta uppgift är att ta bort orenheter. Masken absorberar orenheter från huden, avlägsnar döda hudceller och verkar sammandragande. Samtidigt får man en behaglig lugnande känsla av extrakt från näckros. Masken gör huden mjuk och len. Massera in på rengjort ansikte, låt verka i fem minuter. Skölj av masken och njut av ditt nya glow. Parfymerad

100ml

Köps ofta tillsammans

214:40
363:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019