Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Om Lyko

Delar av personalen på Lyko.se's lager i Vansbro

Företagsinformation

Lyko Online AB / Lyko.se

Org.nr: 556740-9502

Tel: 0281-71490

E-post: fraga@lyko.se

Våra huvudkontor ligger i Vansbro där du även hittar vårt lager, samt i Stockholm.
Adresser:
Lyko Online AB
Kyrkbyvägen 1
780 50 Vansbro

Lyko.se
Garvargatan 9C 1TR
121 21 Stockholm

Trygg e-handel

Lyko.se är certiferad av Trygg e-handel, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du besöka www.tryggehandel.se

Lyko.se certifikat hittar på http://www.tryggehandel.se/butik/318

Lyko.se & Lyko Online AB

Highlighted by Lyko

Vi är Highlighters. Vårt mål är att guida våra kunder till sitt allra bästa jag. Att tillsätta det där lilla extra som lyfter fram det unika i varje individ. Med över 40,000 produkter från mer än 500 varumärken har vi något för alla smaker, stilar och personligheter. Oavsett önskemål, behov eller budget, kan vi ge en skräddarsydd lösning just för dig. Vi tror helt enkelt att människor som får verktyg att utrycka sig och känna sig sedda, gör världen till en lite bättre plats.

Med passion för hårvård och skönhet

Lyko har en historia som vi är mycket stolta över och som sträcker sig ända tillbaka till 1952 då Frans Lyko öppnade en egen frisörsalong i Vansbro, Dalarna. Två generationer och ett halvt sekel senare är Lyko fortfarande ett familjeföretag med en stark passion för allt som har med hårvård och skönhet att göra. Vår verksamhet består idag av ett helägt butiksnätverk (>35 butiker/salonger i Sverige och Norge), samt Lyko.se, en av Sveriges ledande destinationer för hårvårds- och skönhetsprodukter på nätet. Vi sysselsätter idag över 400 personer som drivs av att lyfta fram och lyfta upp det bästa i människor och saker i vår omvärld. Att ständigt hitta nya sätt att Highlighta varandra och dig!

Välkommen till Lykos värld!

Info

36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017