Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Om Lyko Online AB

Delar av personalen på Lyko.se's lager i Vansbro

Företagsinformation

Lyko Online AB / Lyko.se

Org.nr: 556740-9502

Tel: 0281-71490

E-post: fraga@lyko.se

Adress:
Lyko Online AB
Kyrkbyvägen 1
780 50 Vansbro

Trygg e-handel

Lyko.se är certiferad av Trygg e-handel, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du besöka www.tryggehandel.se

Lyko.se certifikat hittar på http://www.tryggehandel.se/butik/318

Lyko.se & Lyko Online AB

Lyko är specialiserat på hår och hårvårdsprodukter. Tillsammans med våra leverantörer och partners ser vi till att våra kunder får hårvård och hårvårdsprodukter anpassade för respektive kund.  

Verksamhetsinriktning 
Lyko grundades 2003 och är idag en av Nordens ledande aktörer inom professionell hårvård och skönhet. Lyko.se är en av Sveriges mest populära destinationer för skönhetsprodukter på nätet, och med 40 helägda butiker med salongsdel i Sverige samt Norge brinner Lyko för att guida och inspirera sina kunder till sitt allra bästa jag. I de fysiska butikerna finns allt för håret från närmare 50 välkända varumärken tillsammans med salongsdelen Studio by Lyko. På Lyko.se finns förutom hårvård allt inom skönhet med över 40 000 produkter.

Kompetensområden
Vi har lång erfarenhet och stor kompetens inom områdena hår och hårvård, hårvårdsprodukter och elektriska stylingverktyg. Våra frisörer innehar Gesällbrev eller Mästarbrev. Vi har även färgexperter på respektive salong.  

Tjänster
Som heltäckande hårvårdsföretag erbjuder vi tjänster inom hårvård och hårfärgning samt rådgivning av hårvårdsprodukter.  

Kunder
Tillsammans med våra kunder utvecklar vi ständigt verksamheten med nya tjänster och produkter. Våra kunder finns i hela Sverige, Danmark, Finland och Norge. Vi har även en del kunder i övriga EU-länder.

Info

30 butiker
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017
Kundtjänst