3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 12 betyg
2
1
1
2
6
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Helt klart den bästa jag testat!

  Kan inget annat än att börja säga Wow till denna produkt. Jag har haft så svårt att måla eyeliner innan, har typ aldrig blivit snyggt eller varit enkelt. Har använt olika eyeliner pennor men länge velat testat just denna men tänk så stor skillnad kan det ju inte vara på gel o penna. Men jo det är det. Nu helt plötsligt så blev det enkelt att måla eyeliner, det bara flyter på och det är roligt nu att måla eyeliner då det är så mycket enklare med gel och en bra pensel. Det blir riktigt snyggt och den kladdar inte utan bara "åker på" enkelt. Den är riktigt svart och bra också. Jag verkligen totalt älskar denna produkt och kommer rekommendera den till varje person jag pratar med. Kommer härdanefter göra eyeliner varje dag för nu går det så jäkla bra. Så sitter ni där hemma o funderar på om det är värt att köpa denna, så ska jag säga till er. Det är så jäkla värt det. Den är så sjukt bra plus att mina ögon rinner väldigt ofta och eyelinern sitter kvar trots det. Hade jag kunnat gett 10 stjärnor så hade jag😍😄 #tävling #tavling
  10 gillar
 • för 1 månad sedan

  Riktigt bra vattenfast gelliner

  + Mattsvart, lätt formula som torkar snabbt och ger skarpa vingar med pensel. Sitter bergfast även i vatten.
  - Torkar snabbt och sen sitter den, nästan lite för bra. Micellar water biter inte utan det får vara riktig ögonmakeremover som får lösa upp ett litet tag.

  Helt överlägsen i färg och hållbarhet om man är bekväm i att använda pensel. Ingen vardagsliner för mig eftersom jag inte riktigt orkar lägga tid på att ta bort vattenfast eyeliner varje dag men är bäst på fest eller när det ska sitta snyggt och länge.

  #tävling
  6 gillar
  • för 1 månad sedan
   Riktigt snygg matt svart!! Och riktigt SVART 👍
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Bästa eyelinern

  Jag har tidigare haft väldigt svårt att sätta eyeliner och har alltid sett smetigt och fult ut samt att det oftast inte håller hela dagen, nu när pollen kommer och ögonen rinner har jag inte kunnat använda eyeliner då den rinner iväg. MEN!
  Jag testade denna från Inglot och är kär!
  Den är lätt att applicera sålänge man använder en bra borste till, samt att den håller som sten hela dagen utan att va svår att tvätta bort. Rekommenderar till alla! #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Vattenfast?

  Är denna vattenfast? Så man kan ha den ute i regn och att den tål svett och tårar
  Gilla
  • för 2 månader sedan
   Super
   Gilla
 • för 9 månader sedan

  Inglot gel eyerliner

  Bästa eyerliner. Lätt o h använda
  Gilla
 • för 16 månader sedan

  Bra produkt

  I början kändes det väldigt krämigt vilket jag inte var van vid. Detta gjorde att produkten gled snabbt o typ smudga en aning. Efter ett tag blev man van o jag måste säga att jag älskar pigmenten på den. Den är den mörkaste svart jag har haft som gel eyeliner. Jag använder lite black eyeshadow på den så "blöder" den inte o håller sig för mig i ca 7 timmar tills jag kommer hem. Har delvis oljiga ögonlock och denna eyeliner funkar bra på mig.
  Gilla

Inglot
AMC Eyeliner Gel 76

12 Betyg
160:-

Fler nyanser

Högintensiva pigment ger perfekt täckning och rika färger efter bara en applikation. Den krämiga och delikata långvariga formulan torkar till en långvarig, kladdfri och veckfri finish. Allergivänlig.

5,5g
 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  2097-107-0076

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter