Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tutorial: How to use Revlon Color Bomb

TUTORIAL: How to use Revlon Color Bomb

Färginpackningar har blivit superpopulära och är det perfekta komplementet att använda mellan färgbehandlingar för att behålla intensiteten i din färg. Lykos top stylist Sarah visar hur du applicerar Revlon Nutri Color Creme på bästa sätt.

 

 

Tvätta först håret och handdukstorka innan du applicerar färginpackningen. Använd handskar. Beroende på hur långt hår du har kan det behövas mer eller mindre produkt. Fördela cremen jämnt i håret med fingrarna eller med en bredtandad kam. Låt cremen sitta i håret i tre minuter och skölj sedan noggrant. Om du inte provat färgen tidigare kan det vara en bra idé att låta produkten sitta i en kortare tid för att se hur din färg utvecklas. Sarah använder nyansen 812 Pearly Beige. Denna är perfekt för att dämpa ner gula skiftningar och för att få en kallare, beige ton på ett ljust hår.

Dessa färginpackningar kan användas både till att ge nytt liv i färgat hår, och för att korrigera och dämpa ner oönskade skiftningar i färgen.

Osäker på vilken nyans som passar dig bäst? Fråga våra frisörer här på Lyko Social eller kom till en av våra butiker så guidar våra hårvårdsexperter dig rätt.

 

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019