Quick Male Skincare Tutoral

TUTORIAL: Quick Male Skincare Tutorial

Behöver din hud extra fukt? Med den här snabba rutinen i tre steg blir huden rengjord på djupet och får en rejäl fuktboost. De svensktillverkade produkterna från Carl&Son Skincare är baserade på skonsamma, naturliga ingredienser och utvecklade för mannens hudvårdsbehov.


 Steg 1: Rengör

Exfoliating Face Scrub från Carl&Son är en peeling med jojoba-korn och BHA-syror som försiktigt tar bort orenheter, eliminerar döda hudceller och stimulerar cellförnyelse.

Massera varsamt in produkten på fuktad hud. Skölj av med vatten och torka huden med en handduk. Face Scrub passar bäst till normal eller kombinerad hud och kan användas dagligen.


Steg 2: Fuktboosta

Facial Hydrating Booster är en intensivt fuktgivande gel. Den innehåller en kombination av fuktbindande ämnen som bidrar med fukt från ytan och längre ner i huden. Perfekt att använda när du känner att din hud behöver en extra fuktboost! 

Applicera och massera in en mindre mängd på utsatt område i rengjort ansikte, t.ex. under ögon eller på kinder.

 

Steg 3: Återfukta

Carl&Son Face Cream är en återfuktande och mjukgörande ansiktskräm med lätt konsistens som snabbt tränger in i huden. Ansiktskrämen verkar lugnande och stärker hudens skyddande barriär mot dagliga yttre påfrestningar.

Använd Face Cream dagligen genom att massera in en mindre mängd i rent och torrt ansikte. Krämen är anpassad för normal och kombinerad hud för återfuktning efter rengöring eller rakning.
 

 

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019